Gražūs darbai, tiek dizainas, tiek fotografijos, video nelabai patiko, arba per trumpi, arba per daug ištempti, bent jau man pasirodė, o pačią mintį sunku pagaut, žodžiu šiaip gražu
Mintis buna descriptione jei visiškai no idea kas ten Anyways dėkui.
Čia dar vienas naujesnis darbas, GSG 5 sekundziu video konkursui, kur pagal duota tema 5 sek. video turi sukurti. I youtube ikeliamus darau ilgesnius, o kur only konkursui būna tai tik 5 sek ir i vimeo dedu, jei kam kils klausimu kodel 10 sek cia.
Birželio mėn. tema buvo: harder, better, faster, stronger.
Ir asmeniškai mano megstamiausias kadras iš to video
Bei dar keli, kurie bent mano nuomone ne tokie geri.
pati mežiaga ir renderiai atrodo tvarkingi ir kokybiški, bet ten kur susiduri su tipografika, nevisada turbūt proporcingai dėmesį paskirstai, nes tai atrodo silpniau nei pati grafika
Tai tu tada aptarinėk jei niekas neaptarinėja, kito žmogaus iš šalies nuomonė visada laukiama
Anyways, naujausias darbas, Žaismo DNR grafikos packas (internetinė laida apie žaidimus, it). 3D grafika ir visa kita išskyrus grafini dizaina, bei pristato dalies 2D animacijas, mano darbas. Žaismo DNR youtube kanalas.
na ka as galiu pasakyti kas ir taip aisku kad sitie darbai geri originalus gal. man viskas patinka. orbitos asis ta pati pas visus speju va kas uzkliuvo labiausiai turbut
Dėl orbitos asies kas ten rase, tai specialiai palikau visur vienoda Nors cia velgi kam nors gal geriau kai visur vienoda, kam nors gal kai visur skirtinga.