Gražiai nupiešta, tema atitinka, bet yra vienas dalykas, kuris man labai nepatinka. Tai yra tas stulpas ir ypač laidai. Tie objektai kaip kokia musė ant ekrano, kurią norisi pašalinti, labai išsiskiria.

Čia yra toks kūrinys, kurį kažin ar pavyktų objektyviai sukritikuoti. Vienintelis dalykas, kurį aš galiu pasakyti yra tai, kad aš nejaučiu jokio ryšio tarp užrašo „You got the love“ ir viso kūrinio.

Man labai patinka tas objektų aštrumas, bet tekstas pagadino, bent jau mano akimis, kūrinį. Man labiau primena plastiką, dirbtinius plaukus, nei tikrus. Taip pat, manau, kad daug kas sutiks, jog ta tamsiai oranžinė spalva labai nedera prie visumos. Taip pat man per tamsus inner glow.

Visiškas chaosas, nieko nesuprantu, teksto neįskaitau. Jei tu norėjai pavaizduoti kažką labai jau meniško, tai tau pavyko. O gal čia tavo klaida. Te tavo sąžinė sprendžia.

Įdomus, palaiko dėmesį, bet man šiek tiek primena tuos laikus, kai tik žmonės pradėjo naudotis kompiuterius (manęs tada nebuvo, tiesiog mačiau iš nuotraukų) dėl tų spalvų. Jos kaip ir nedera, nežinau, man nesižiūri spalvos.
Labiausiai man kliuvo tavo visuose darbuose - spalvos. Ar specialiai, ar ne - man jos nelabai patiko. Laukiu daugiau kūrinių.