H3.Farguc rašė:Fair nuf , sako kad jis jau gyvas ir pan. taip tiesa , bet pagalvok , kaip jam geriau ar gimti , tureti fucked up childhood ir uzaugus buti drug addict ir mirti nuo overdose , ar geriau jam mirti before he goes thru that b-shit ? IMO zmones , kurie yra alchoholikai ir pan , reiktu kastruoti , kad butu nevaisingi ,taip butu geriau ir jiems ir visiems vaikams kurios pames jie .
Mano mama dirbo vaiku namuose , jus neisivaizduojate kaip gaila i juos ziureti . Vadinkit mane besirdziu , bet as mieliau juos nusauciau , nei zinociau kad 9/10 is ju bus alchoholikai , gyvenantis is sodros , su 10 vaiku is kuriu pinigus gaus , ir tie vaikai bus jus as fuckd up as them .
I aint a hearless man
but sometimes you must do what you can
to bring about the peace for the others
do destroy the lifes of the mothers
but before their lifes are destroyed
thing about the babies that had to be deployd .
Life aint easy and we know that
but death sometimes is what we should be at .
Pagalvok, ar mes iš viso turim teise rinktis kas gyvens, kas mirs? Ne. Jeigu 1 iš 10 vaiku vaiku namuose, svajoja apie geresni gyvenima, svajoja apie tai kaip jis išeis iš čia, svajoja daug ir tiki savo sekme. Jeigu 1 iš 10 vaiku yra kitoks nei kiti, jeigu tas vienas įkveps kitus ir jau 2 iš 10 vaiku bus kitokie.
Tu siūlai mirti?
Dabar pagalvok fargi, gal vietoj mirties reikėtu pradeti labiau į vaiku namus steigti saviugdos pamokas, daug šviesti apie pasakmes naudojant alkoholi, gal vaikus reikėtu bandyt įkvept, motyvuot teigiama krypti? Supranti keistas mąstymas leist jiem mirt, ar juos nužudyt ir etc. Gal geriau pasirinkt jų švietima, jų įkvepima, tikėjima kad jie užauge neturės jokiu nei psichologiniu nei kitokiu problemu. Ar geriau rinktis mąstyma kad vaikai vistiek bus akoholikai, narkomanai, prisdarys vaiku ir mirs.
Pagalvok gal kas vis dėlto pavyzdžiui juos įsivaikins, ir vaikai suras mylinčius tėvus?