Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Abortas

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Fir3n » 2009 Rgp 09, 21:04

ABCėlė rašė:Aš kaip ir Džei jei vaikas nelaukiamas. Geriau iškart pašalint jį nei gimusį kur nors palikt kankintis.
Pavyzdžiui buvo pavasarį atvejis, kai gimusį motina paliko konteineryje. Tada geriau jau būtų buvęs abortas, nei vaikui kankintis.
Taigi aš jei tikrai reikia. ;}

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 11, 03:00

Fair nuf , sako kad jis jau gyvas ir pan. taip tiesa , bet pagalvok , kaip jam geriau ar gimti , tureti fucked up childhood ir uzaugus buti drug addict ir mirti nuo overdose , ar geriau jam mirti before he goes thru that b-shit ? IMO zmones , kurie yra alchoholikai ir pan , reiktu kastruoti , kad butu nevaisingi ,taip butu geriau ir jiems ir visiems vaikams kurios pames jie .

Mano mama dirbo vaiku namuose , jus neisivaizduojate kaip gaila i juos ziureti . Vadinkit mane besirdziu , bet as mieliau juos nusauciau , nei zinociau kad 9/10 is ju bus alchoholikai , gyvenantis is sodros , su 10 vaiku is kuriu pinigus gaus , ir tie vaikai bus jus as fuckd up as them .

I aint a hearless man
but sometimes you must do what you can
to bring about the peace for the others
do destroy the lifes of the mothers
but before their lifes are destroyed
thing about the babies that had to be deployd .
Life aint easy and we know that
but death sometimes is what we should be at .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 11, 04:30

Pats išdrystum nušaut?
Rašai kaip gyvulys, monstras, kuris nieko gero aplink save nemato.
Kodėl tokia kvaila statistika 9/10?

Taip, suprantu, kad nemaža dalis būna ir tokių, bet... kaip apie tuos, kurie normalūs? Kaip padarysi atranką? Žudysi visus? Tai gal nusimetam atominę bombą ant Lietuvos, vistiek 9/10 Lietuvos žmonių turi ydų.
Graudu klausyk, iš Tavo komentaro susidariau, kad esi žemos moralės, tolerancijos ir aplamai, labai neišprusęs/neišsivystęs žmogus. Priimk tai asmeniškai.

Iš vaikų namų išeina ir dorų piliečių, sakykim, mūsų šulės direktoriu - iš vaiknamio. Na taip, daužtas diedukas, bet nieko prieš jį neturiu, nei alkoholikas, nei narkomanas...

Man pastaruoju metu nuo mūsų visuomenės taip pykina...
Nebegaliu žiūrėt siaubo filmų, nepakenčiu smurto, teroro, karo ir visa kas susiįje su žiaurumu, žudynėmis, etc. Aš savo realiam gyvenime matau tiek šūdo ir smurto, įv. blogybių, tai kam dar per teliką jas rodyt? O Tu sukalbėjai visiškai kaip brudas.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 11, 09:02

Tu pats man pritariai tam poste "dauztas diedukas" . Prasau . Nieko nepadarysi tokia teisybe. vadink mane brudu ir pan , vaidink kad hipis esi , bet pats zinai kad as teisus . Kartais mirtis yra daug geriau nei gyvenimas.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė .flex » 2009 Rgp 11, 09:59

Daužtas diedukas gerąją prasme. Turi šeimą - žmoną ir du vaikus (berots). O apie daužtą dieduką - nu nusišneka kartais, bet labai smagus žmogelis, vienas iš tarp kitko netgi normalesnių. Ir šiaip, nejau savęs nelaikai šiek tiek daužtu? Taip, sutinku, kad kartais geriau mritis nei gyvenimas, bet čia labiau tiktų suluošintiem po įv. katastrofų ar avarijų žmonėm. Joks hipis nesu, tiesiog toks mano mąstymas. Kaip reaguotum pats, jeigu ateitų į Tavo namus toks kaip Tu ir pasakytų 'darau retinimą, mano nuožiūra Tu nesi geras žmogus, klaupkis, žūdysiu.'?
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 11, 13:54

Na jau na jau... Mirtis geriau negu gyvenimas? O kokią teisę žmogus turi spręst kam gyvent o kam mirt? Sakai 9 iš 10 tampa alkoholikai... Tuomet verta suteikti žmogui galimybę būti tam 1 iš 10.
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Isstatu1 » 2009 Rgp 11, 19:28

Hm... Pagalvokit, jei jus butumet pradeti, ir nuzudyti, a? Kas tada? Tikrai XXI amzius, priemoniu pilna, + proto irgi reik turet, nenori vaiku, gerai, apsisaugot priemoniu pilna..
Isstatu1
Forumo gyventojas

Taškai: 427

Kovų lygis: N

Reputacija: 23 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 11, 19:35

Nevisada protas ir priemonės padeda, kartais ir paveda. ;)
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė Isstatu1 » 2009 Rgp 11, 19:39

Mazas protas/ prastos priemones jei taip nutinka
Isstatu1
Forumo gyventojas

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 11, 19:42

Aj, dar jaunas esi tu, tai nėr prasmės ginčytis. Pasiskaitytk apie apsisaugojimo priemones daugiau, paamtysi, kad 100 procentų apart susilaikymo niekas neapsaugo.
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė .flex » 2009 Rgp 11, 21:07

Isstatu1 rašė:Mazas protas/ prastos priemones jei taip nutinka

kai pradėsi lytinį gyvenimą nomuonė pasikeis. :?:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė Isstatu1 » 2009 Rgp 11, 21:40

Zinau.. :oops:
Isstatu1
Forumo gyventojas

Standartinė Fir3n » 2009 Rgp 11, 22:14

H3.Farguc rašė:Fair nuf , sako kad jis jau gyvas ir pan. taip tiesa , bet pagalvok , kaip jam geriau ar gimti , tureti fucked up childhood ir uzaugus buti drug addict ir mirti nuo overdose , ar geriau jam mirti before he goes thru that b-shit ? IMO zmones , kurie yra alchoholikai ir pan , reiktu kastruoti , kad butu nevaisingi ,taip butu geriau ir jiems ir visiems vaikams kurios pames jie .

Mano mama dirbo vaiku namuose , jus neisivaizduojate kaip gaila i juos ziureti . Vadinkit mane besirdziu , bet as mieliau juos nusauciau , nei zinociau kad 9/10 is ju bus alchoholikai , gyvenantis is sodros , su 10 vaiku is kuriu pinigus gaus , ir tie vaikai bus jus as fuckd up as them .

I aint a hearless man
but sometimes you must do what you can
to bring about the peace for the others
do destroy the lifes of the mothers
but before their lifes are destroyed
thing about the babies that had to be deployd .
Life aint easy and we know that
but death sometimes is what we should be at .

Pagalvok, ar mes iš viso turim teise rinktis kas gyvens, kas mirs? Ne. Jeigu 1 iš 10 vaiku vaiku namuose, svajoja apie geresni gyvenima, svajoja apie tai kaip jis išeis iš čia, svajoja daug ir tiki savo sekme. Jeigu 1 iš 10 vaiku yra kitoks nei kiti, jeigu tas vienas įkveps kitus ir jau 2 iš 10 vaiku bus kitokie.

Tu siūlai mirti?
Dabar pagalvok fargi, gal vietoj mirties reikėtu pradeti labiau į vaiku namus steigti saviugdos pamokas, daug šviesti apie pasakmes naudojant alkoholi, gal vaikus reikėtu bandyt įkvept, motyvuot teigiama krypti? Supranti keistas mąstymas leist jiem mirt, ar juos nužudyt ir etc. Gal geriau pasirinkt jų švietima, jų įkvepima, tikėjima kad jie užauge neturės jokiu nei psichologiniu nei kitokiu problemu. Ar geriau rinktis mąstyma kad vaikai vistiek bus akoholikai, narkomanai, prisdarys vaiku ir mirs.

Pagalvok gal kas vis dėlto pavyzdžiui juos įsivaikins, ir vaikai suras mylinčius tėvus?

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 11, 22:49

Taip sutinku kad neturime teises baigti tai ko mes nepradejom , bet tada kas is tikro pradeda vaika ? tevai . tai pagal ideja jie turi teisia pasirinkti .

Anyways taip as manau kad mirtis yra geriau kartais nei gyvenimas kancioje . PVZ jei as busiu 90 metu ir nebesugebesiu is lovos islipt, tai .. man toks gyvenimas . ozona gadinu ir maista valgau ir viskas.

As pilnai suprantu kad mano zodziai skamba labai ziauriai , bet taip yra, kada nors nueik i vaiku namus, pamatysi kokie tie vaikai vienisi , kaip jiems sunku . puiku jei zmogus sugeba per tai pereit, bet nuo kiekvieno "pasisekusio" 9 nenusiseke.

IMO Valdzia turetu padeti ne vaikams , o padeti tevams , kad jie atsistotu ant koju ir savo vaikus galetu pasimti .

PVZ airijoje vaiku namai neegzistuoja . Tevai jei mirs ar dar kas , pasirupina juo kiti zmones, vaikams nereikai nomedos nesamoniu , ivairiu mp3 ir PC , jiems reikia mamos ir tecio.

Nesuprantat to kaip abu tevus turejot .

As nesuprantu ko iš tiesų jie nori nes niekada nebuvua vienas .

Audri paklausk savo direktoriaus ko jis norejo kaip jis buvo jaunas .

O atgal i tema del aborto . TAi mazdaug neturim teisias gyvenima baigti , o kas mums duoda teisia naudoti medicina kad zmones ilgiau gyventu ? hm ? Tai gi cia viens prie vieno , neturim teisias zmogaus gyvybe paimti , tai kas mums duoda teisia zmogaus gyvybe testi ? kaip buna prie masinu prijungti ? m ?komoje ir pan ?man i tai atsakykite.

dziugi, sansai kad juos isivaikins mylima seima yra labai maza .

Sansai kad jie isaugs protingi ir isilies norm. i zmoniu gyvenima dar mazesni . Tokia tikrove , as noreciau kad butu grazi pasaka kuria tikejau seniau bet taip nera.

Skirtumas tarp to ka as sakau ir ka jus sakot yra tame kad tai ka sakau as VYKSTA. tai ka sakot jus GALETU ivykti , bet visiems nusisikt .Pagaili pagaili ,o del to nieko nedaro ir nueina toliau su savo seima but .

pasakyk ar daznai idedi daugiau nei 1 lita i aukojimo fondus ?
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė .flex » 2009 Rgp 12, 01:44

Tu sakai, kad reikia žudyt. Ar žudo kas nors? Tai nevyksta. Buvom vaikų namuose. Nėra ten taip blogai, na ta atmosfera jaučiasi, vienos klasiokės draugė iš vaikų namų - kiek su klasioke teko pakalbėt - smagi linksma mergyčka, mokosi gerai. Aplamai visam vaiknamy užkliuvo 3 berots personos. Sėdėjom mes visi, kas ką kaip kur, o tie trys gale užniauktom akim, pitkais snukiais murma, keikiasi, lyg maždaug mes cirką darom. Kiti eina su savo šeimom būt? - taip. Kam užsikraut sau naštą, kiekvienas Pasualyje einame už save ir artimą. Bet pala pala, ar ne Valstybė turėtų pasirūpinti likimo nuskriaustais? Kiek sukrušta valstybė išpisa atsiprašant pinigų vėjais, išvagia, išleidžia reklamai, alkoholio ir tabako pramonei tai geriau tuos pinigėlius skirtų vaikų namų ugdymui. Turėtų įtikint vaikus, kad jie - tokie patys po galais kaip ir mes. Na žinoma, trūksta tos meilės ir panašei, bet fuck it, nepakeisi, o tuos tėvus tai velniop išvis, į kalėimą uždaryt. Aš tikrai nenorėčiau gyvent vaikų namuose, jau geriau ten tą gemalą tegu mane nužudo, nes realei ten dar nėra manęs, ten yra tik 'kažkas', gemalas, nieko nejaučia, nieko. O jau kai traukia normalų kūdykį tai nėra labai gerai, bet ar geriau vienas vaikų namuose pilnas, be meilės ir šilumos, su neapykanta tėvam kurie jį paliko (kai Lietuvoje toks nuostabus švietimas) ar net nesant Tavęs naikinimas? Žinai aš niekad neužskaitysiu tokių tėvų kurie turi metų, myli vienas kitą ir tipo nepasiruošę vaiką augint. Nu atsiprašau... Va kai bėda būna, kai Tau 18 ir nežinai ar su tuo pasidarei tą vaiką tai nelabai gerai jį ten gimdyt. Susikruši visą savo gyvenimą (čia kalbėjau apie egoizmą kažkur, kad kiekvienam labiausiai rūpi jis pats.) deja, bet žmogus jau tokia būtybė... Pilna neapykantos ir žiaurumo, matanti tik bloga, daranti daugiau blogų darbų nei gerų, išjuokianti kitą, silpnesnį už save... Na, graudu man iš tiesų.

off---
aš nežinau kas man darosi, per pastarąsias dvi savaitės mano mąstymas apsivertė aukštyn kojom, aš nebegaliu pakęst žiaurumo, patyčių, etc., man šlykštu tiesiog ant žmonijos kokie buki ir beširdžiai padarai esam...
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: