Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Abortas

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 14, 23:47

Geriau gyvenimas negyventas, negu gyvenimas gyventas ir uzbaigtas savyzudybe .

Kada as sakiau kad naudoti ginklus ir juos saudyt buvo perkeltina prasme . Taip as pripažįstu kad abortas=zmogzudystei. Bet ziurek hitleriui ir man rodos mirties bausme butu dave ? o jis ir zmogus, na ir kas kad jis 1000000 zydu iszude, bet gi jis gyvas padaras .

jus idomiai , its not ok to kill a human being , bet galima zudyt gyvunus .

BTW vienintele rusys gyvunu pasaulyje kurios skaicius nera reguliuojamas yra zmogus .

visi kiti yra motinos gamtos valdomi , zmogus tai susiko su savo "proto" .

Imo visur padarytu taip kad max 2 vaikus gali turet, po antro kada pagimdo , iskastruoji vyra(padarai nevaisingu ,stovet vistiek stoves) ir ta pati moterim padaryt. tada zmones labiau galvotu ka daro.

bet cia tik idealogija.

vot tada ir tie vaikai vaiku namuose bent butu beveik visi isivaikinti , nes butu zmones gailetuos savo idiotismo , ir kadangi nebebutu vaisingi , ir tarkim butu kita seima pradeja,galetu isivaikint. or something . IDK truputi nusikalbu gal :D
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė eX.Kiec » 2009 Rgp 15, 10:51

Pagalvokit kiek ju sugadina gyvenima kitiems. Nuzudo, apvogia, isprievartauja Ir ka tu padarysi? sakysi tegul gyvena. po to visi sedes ir dziaugsis kalejime, nes ten labai faina? . Paziurek visalaika ir i blogaja puse.
Vartotojo avataras
eX.Kiec
Aktyvus dalyvis

Taškai: 231

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JustuShe » 2009 Rgp 17, 12:27

faQ rašė:
O tu ką patyrus lytinį gyvenimą, kad taip čia kalbi? ;D

O tau koks skirtumas? :)

Anyway , žmonės, jūs jau čia per daug hiperbolizuojate. Tiek vieni , tiek kiti. Kodėl dabar jei jau abortą pasidarai , tai čia prilyginate visų vaikų namų išžudymui? Juk ne visi juos ir darytų ir darosi.
Manau , kad čia reikia palikti laisvę rinktis vat kūdikio nešiotojai ir tėvui.
Gyvūnai , jei negali pasirūpinti savo vaiku , jį palieka likimo valiai ir jis miršta, tai irgi "savotiškas abortas" . Kodėl žmogus negali apsispręsti ar jam reikia to ar ne? Juk esame protingi. Ir jei tikrai žinome , kad neišlaikysime vaiko ir tam nėra tinkamas metas, tai kodėl nenutraukti nėštumo?.. Dėl to nesugrius pasaulis. YPAČ nesugriausi savojo.

Kiek iš jūsų dabar prisiimtu atsakomybę auginti vaiką? m? ( į aplinkybes nesigilinkime, ar turite lyt. santykių ar ne). tiesiog pamąstykite.
JinXine a.k.a JustuShe
Vartotojo avataras
JustuShe
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1090

Reputacija: 55 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė EmiFy » 2009 Rgp 17, 12:50

Kiek iš jūsų dabar prisiimtu atsakomybę auginti vaiką? m? ( į aplinkybes nesigilinkime, ar turite lyt. santykių ar ne). tiesiog pamąstykite.

Mano manymu tai galima numirt vien delto kad gimtu vaikas. Nesvarbu kaip jis atsirado. Tai juk gyvybe. Kad ir kiek metu man buvo, yra ar bus manau tikrai pasielgciau humaniskai ir suteikciau tam vaikui gyvybe. Is vis nesuprantu, kaip medikai gali ta aborta patys daryt.
Zodziu, turiu tvirta nuomone situ klausimu ir nemanau kad jinai pasikeis.
Dzei? Tu turi broli, sese? Kad ir suniuka koki ar kaciuka? Matei kaip jis mirsta? Ar bent kaip kankinas?
Paveikslėlis
Dovanos: Pasalune,TeffProd, .flex .bueno
I wanna know what It'd be like... To find perfection in my pride, to see nothing in the light. Or turn it off, in all my spite.
Vartotojo avataras
EmiFy
Forumo gyventojas

Medaliai: 5
Taškai: 361

Reputacija: 21 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 17, 14:15

EmiFy rašė:Mano manymu tai galima numirt vien delto kad gimtu vaikas. Nesvarbu kaip jis atsirado. Tai juk gyvybe. Kad ir kiek metu man buvo, yra ar bus manau tikrai pasielgciau humaniskai ir suteikciau tam vaikui gyvybe. Is vis nesuprantu, kaip medikai gali ta aborta patys daryt.
Zodziu, turiu tvirta nuomone situ klausimu ir nemanau kad jinai pasikeis.
Dzei? Tu turi broli, sese? Kad ir suniuka koki ar kaciuka? Matei kaip jis mirsta? Ar bent kaip kankinas?

Tarkim Lietvoj daromas abortas iki 12 savaičių nėštumo. kai tas vaikas dar nėra net susiformavęs. Todėl niekaip negalime prilyginti ten kažkokių tai ląstelių išsiurbimo su žmogaus mirtim. :)
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė EmiFy » 2009 Rgp 17, 14:22

galima. Todel kad tu zinai kad tavyje formuojas zmogus. Tai tas pats kas nuzudyti zmogu.
Paveikslėlis
I wanna know what It'd be like... To find perfection in my pride, to see nothing in the light. Or turn it off, in all my spite.
Vartotojo avataras
EmiFy
Forumo gyventojas

Standartinė faq » 2009 Rgp 17, 14:35

Džei rašė:
faQ rašė:
O tu ką patyrus lytinį gyvenimą, kad taip čia kalbi? ;D

O tau koks skirtumas? :)

Ne nu tai man idomu, rašei kas to nepatyrė tas negali nieko suprast, nu tai jau tu turėtum būti patyrus, kad šneki :)
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 17, 14:41

EmiFy rašė:galima. Todel kad tu zinai kad tavyje formuojas zmogus. Tai tas pats kas nuzudyti zmogu.

Jei būtų tas pats kas nužudyti žmogų tai abortai būtų uždrausti, nes nužudyti žmonių legaliai negalime. :)
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė EmiFy » 2009 Rgp 17, 14:45

Tai tas pats. Tik kad sugalvojo 'logiska' paaiskinima kodel tai nezudymas, kad galetu tai daryti legaliai.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
EmiFy
Forumo gyventojas

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 17, 15:06

Tiek to, vistiek neiviena savo nuomonės nepakeisim. :)
Tau 14 ir tu jei būtum nėščia - gimdytum, man 19 ir aš tokioj situacijoj daryčiau abortą. Ir tai yra kiekvieno žmogaus apsisprendimas ką daryti su savo gyvenimu. :)
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Standartinė .flex » 2009 Rgp 17, 15:19

Čia kur kalbėjot apie ląstelių žudymą, tai jėėėts. Kiek muselių esat nužudę? ;DD Daug? Uždraudžiam žudyt museles, žvejot ant sliekų, nes taigi žudom. Uždraudžiam valgyt mėsą. Na žodžiu... Aš pritariu Linai.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JustuShe » 2009 Rgp 17, 18:04

EmiFy rašė:Dzei? Tu turi broli, sese? Kad ir suniuka koki ar kaciuka? Matei kaip jis mirsta? Ar bent kaip kankinas?

taip turėjau katiną , kuris mirė sulaukęs dviejų metų dėl ligos. tiksliau užmigdėme , nes nebepavyko jo išgelbėti. nu tai šaunu , kad galėtum dėl vaiko paaukoti givybę. bet nereiškia , kad visi gali. visi skirtingi. todėl vien į save orientuotis nereikėtų. reikia pagalvoti ir apie kitus.
JinXine a.k.a JustuShe
Vartotojo avataras
JustuShe
Grafikos ekspertas

Taškai: 1090

Reputacija: 55 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 18, 14:11

LoLina rašė:Tiek to, vistiek neiviena savo nuomonės nepakeisim. :)
Tau 14 ir tu jei būtum nėščia - gimdytum, man 19 ir aš tokioj situacijoj daryčiau abortą. Ir tai yra kiekvieno žmogaus apsisprendimas ką daryti su savo gyvenimu. :)

bet galima argumentuoti kad tu nevien su savo gyvenimu cia kanori daraibet ir su to vaiko .

IMO as neturiu stiprios nuomones ne uz ne pries , bet kad kartais abortas yra geresne iseitis tai taip . bet tarkim jei zmogus samoningai , kaip mano pazystasmas, tingejo kondona uzsidet nes jam i apacia reikejo lipt ,ir uzstate vaika , o ji aborta pasidare , tai kzn , tokiems tai ble ieskini iskelt .

btw idomus faktas ,daugiau merginu kurios pastojo budamos jaunesnes nei 19 metu ir pasidare aborta ,sekmingai baige koledza ir gavo isilavinima ,nei tos kuriso pasiliko vaika .

dazniausiai pasilikusios vaika jos palikdavo kolegija ir i ja nebegryzdavo.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė Candy Man » 2009 Rgs 01, 21:18

Farguc sita statiska bus tipinis New Age, dabar pašnekek su moterimi, kuri pasidarius aborta, jos palaužtos dvasiškai, jaučiasi tusčios, buvo kažkada mano bendruomėnėje mišios išgydimo, moterim kur abortus pasidariusios ir meldės už negimusius vaikus taip pat, tu būtum matęs, tų mamų viedus. Jos buvo perkreiptos skausmo, nesvarbu ar atvažiavo su nuliovu džipu ar su parudijusia ford siera. Mokslas viena, jis džiaugsmo neatneša.
Aš esu prieš, jau poros savaičių kūdikis-tiksliai nežinau kiek-atrodo kaip mažas žmogutis, dalelė moters ir vyro, gyvybė, kuri nori išvysti pasaulį, nes Dievas jau iš anksto ji patepė kažką nuveikti, ko kitas negali, jeigu jis atsilieps, įvyks stebuklas, kurio gal ir niekas nepamatys, bet nors vienam žmogui pakeis gyvenimą.
Jei jau užstatyčiau vaiką, ko manau nebus tai jau ir vienas ji auginčiau
Paveikslėlis
Candy Man
Profesionalus dalyvis

Taškai: 1052

Reputacija: 86 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgs 02, 16:00

Orestai , tu dabar sakai palaustos ? priklauso nuo zmogaus viskas . zmogus gali buti palaustas ir kada vaikutis ir gime, bet ji palausta nes nesugeba jam suteikti seimo ir pan , nes gyvena 1 kambario bendrabutyje , pilname alchoholiku.

o del to vaikucio mamos pilve, tai tik todel kad jis pradeda atrodyti kaip zmogus nereiskia kad jis tik tada gyvas. IMO gyvas jis nuo pat akimirkos kaip susilieja kiausinelis su sperma. Bet as visvien esu dalivai pro aborta , nes kartais tai geresne iseitis.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius