OK, piktasis dėdė Puris, kuris nemoka kurt, bet moka kritikuoti, ateina į pagalbą.
Kaip jau pati minėjai, tai tikrai nenusisekė su šiuo darbu.
Tie mėlyni efektai, visiškai nelimpa čia, galėjai bent jau spalvą paderinti su pačiu darbu, nes dabar jie kiek rėžia akį.
Fonas man pasirodė kiek nuobodus, nors dešinė pusė kiek geresnė, tačiau man norėtųsi tokių lyg smulkių taškučių ar kokios grublėtos sienos už fokalo.
Tekstas esantis dešinėje fokalo pusėje yra pernelyg sunkiai suskaitomas, jeigu nebūčiau įsižiūrėjęs net nebūčiau jo pamatęs.
Su spalvomis taipogi galėjai pažaisti geriau, nes dabar jos šiame darbe tiesiog nesutampa, manau reikėtų kokio bendro atspalvio.
Vietomis jaučiasi LQ.
Šis darbas toks savotiškai gražus, man jis visai patiko.
Bet vėlgi pastebėjau keletą klaidelių.
Nepatiko tai, kad visi efektai sugrūsti į labai mažą plotą, galėjai fokalą dėti kiek arčiau centro arba kiek praplatinti darbą. Tas kraštas atrodo visiškai pergrūstas, o kairė pusė kiek per tuščia.
Su apšvietimu sužaisti galėjai kiek geriau, nes dabar atrodo, kad jam šviesa sklistų iš pažasties, tiesiog reikėjo kiek labiau šviesos atspindžio suteikti ant jo viršutinės kūno dalies.
Nepatiko ta mėlyna detalė fokalo apačioje.
Tekstas tikrai prastas, man norėtųsi kokio įdomesnio ir ne tokio, kad tik spalva būtų priderinta, galėjai pamėginti iš to pačio dangaus užmesti ant teksto CM, sumažinti dangaus opacity ir pažaisti su dodge/burn tool'ais. Kartais gaunasi tikrai neblogas vaizdas iš tokių paprastų dalykų.
Darbas ganėtinai neblogas, bet vėlgi yra nemažai klaidų.
Pirma, jame viskas yra permalta ir sunku įžiūrėti ką nors įdomaus.
Nepatiko darbo centre ta peršviesinta detalė, jos čia kaip ir nereikėtų ir ji dar prastos kokybės, netgi pixeliais išėjųsi. Ta pati klaida dešinėje pusėje viršuje.
Darbo dalis einanti nuo centro iki kairės pusės krašto man visai patiko, jeigu ne ta peršviesinta detalė, bet velgi galėjai panaudoti kokia tekstūra, kad suteiktum tokio lyg realistiško vaizdo darbui.
Vietomis norėtųsi, kad pažaistum su dodge/burn tool'ais ir pašviesintum kai kurias detales.