Na va dėdė Puris grįžta su savo ilgais ir nuobodžiais komentarais.
Na gerai lekiam prie darbo. Man darbas nelabai patiko kažkaip, norėtųsi kad jis būtų kiek gyvesnis, čia trūksta tokių gyvesnių spalvų, nes jos yra kiek per niūrios. Pirmojoje versijoje sugadinai viską su spalvomis, čia kažkokį filterį kaip suprantu naudojai, bet jis visiškai nusmukdė šį darbą. Mėlynos spalvos perėjimas pernelyg staigus, spalvos tarpusavyje ne visur rišasi ir tai sudaro tokį vaizką, kad darbas atrodytų lyg sukarpytas iš atskirų dalių. Antrojoje versijoje pasigedau tokių lyg švieselių, jos čia tikrai būtų palenkusios šią versiją į geresnę pusę. Galėjai kiek pažaisti su dodge/burn tool'ais ar bent jau su white soft brušu ir sudaryti tokį lyg silpną apšvietimą. Trečiojoje versijoje nepatiko tai, kad joje pernelyg išryškėja merginos veidas, jis yra tiesiog pernelyg baltas. Kai darbą pašviesinai išryškėjo nemažai klaidų, ypač nepatiko tie plėmai ant merginose kūno darbo apačioje. Na ir apie paskutinę versiją daug nesakysiu, nes man asmeniškai netinka šiame darbe Juoda/Balta spalvų derinys, nes jis panaikina smulkesnes darbo dalis, kurios bent šiek tiek jį pagyvino.
Šiaip galėčiau dar prisikabinti prie teksto, bet manau žinai kas su juo yra blogai. Mano nuomone antroji versija labiausiai vykusi, nors kaip jau minėjau reikėtų bent kokio silpno apšvietimo.