Kaip ir minėjau teksto mano manymui nereikia, o kaip ir sakiau patinka man šitas tavo darbos, man jis gražus neprigrųsta neriekalingų stuff ir panašiai
nežianu man visai patiko toks kaip parastas bet veidas per šviesus o lightning pointo nėra, tada dar Bg reik truputį įdomesnio ir šiaip kokiu efeektu, o pirmas tai grynai nesamonė tekstas "whats up?" prajuokino.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Tokia išraiška to renderio, kad tikrai "What`s up" . Šiaip man paskutiniame nepatiko bg, šiaip netgi depth šioks toks gaunasi, bet man jis nepatinka. Primena man tavo darbas kažkodėl Old School .
Oj... žodžiu, Tuštuma, per didelis kontrastas tarp pusių gaunasi, nėra blendinimo, perėjimo jokio... Spalvos nekokios. Bg... Net galima sakyti, jo pusiau nėra. Text`as blogas... Nu daugiau kurk .
Be teksto grazesnis,šiaip neblogas darbas,spalvos geros,teksto reiktu,bet dabar tas negrazus kur v1.Galbut dar noretusi tokio efekto kuris aki patraukia :\