Tai nebtuinai turi buti bg + render. Imk stocka t.y. bet kokia foto ar ka nors ju gali rasti photobucket-stockai-t2697.html ,o pazanga tai darai. Beje kai darai bet koki darba ziurek kad butu: Deph, Flow, Lightining. Jei nezinai ka visi tie dalykai reiskia yra pamokos... Sekmes
Man isvisu sitas gražiausias turbut yra klaidu, bet man vistiek sitas gražiausias na gal padariau dar pazangos nuo ano darbo? Prasau kuo daugiau kritikuokit visas mano klaidas issakykit labai noriu tobulet.
smudge tai labai prastas to ateivio galvos , LQ ir šiaip netvarkingai nepadirbtai atrodo visas focal.tekstas prastas
Stai dar vienas mano darbas labai stengiaus sita darba bekurdamas is pradziu kuriau SPK #40 konkursui, bet tiek to nedalyvausiu, o idesiu cia vel mano tiepatis klausimai. Ar padariau pazanaga nuo paskutinio darbo? Kokios klaidos? Kaip tas klaidas istaisyti?
Na mna bent jau visai gražus Iš savo patirties tik galiu pasakyt, kad tekstas neaiškus ir truputį per daug blur'o ant bg. Kažkaip galim sakyt, kad tas diedas iššoko ant viso bg O nuo paskutinio darbo, man atrodo nepatubulėjai Na tiek jau to... Užeikit į mano galeriją!