Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

w7.Hardy [B+]

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė Intec » 2011 Gru 04, 12:55

Na, nežinau, smerkit nesmerkę, bet mano akim A lygio nesiekia darbai, kad ir kaip gražiai supentool'ini, man vistiek nepatinka trečias darbas, kuriam toks chaosas, ir detalės tokios aštrios, tos spalvos rėžia akį nežinau. Trečias tave muša belenkaip. Kiti darbai tikrai neblogi, spalvos geros, tačiau man vietomis kai kur per daug tų opaicity(kai viena ant kitos detalės, tik skiriasi opacity), ir gaunasi negraži vieta, ypač ketvirtam tokių yra, tačiau vietom žiūrisi tikrai gerai. Tegu sprendžia kiti vertintojai, tačiau aš duodu
B+.
P.S Ketvirtam gražus vanduo :)
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Karolina. » 2011 Gru 04, 13:16

Kai kuriose vietose visko per daug, kai kur per tuščia. Tos tavo vektorintos formos šiek tiek ištampytos, atrodo kad kai kur tiesiog paskubėta ir tokių random dėmių primėtyta. Kas patinka tai spalvos, šiaip vektorinimas irgi geras, bet, manau, dar reikia padirbėt su juo. Paskutinis darbas man geriausiai atrodo, ten nėra tokių dėmių ne į temą, spalvos geros ir matosi, kad pasistengta su tuo darbu. Pirmas irgi neblogas, bet labai jau daug skraido ten visokių dalykų, kurie man tiesiog nesiderina.
Aš duodu solidų b+, nes man iki A nelabai tempia dar, bet tikrai nedaug trūksta.
Vartotojo avataras
Karolina.
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 31
Taškai: 2345

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2011 Gru 04, 17:07

b+
Vartotojo avataras
f5.kP