Sveiki, norėjau paklausti kaip išsaugoti vektorinį logo ant PS? Tarkim iš shape padariau paveikslėlį ir jį noriu išsaugot, kad jis būtų vektorinis. Kaip tai padaryt? iki šiol maniau, kad reikia saugoti .eps formatu
Okey, pasirinkau Iliustrator'ių O tarkim turiu Photoshope susikūręs vectorinį paveiksliuką, ir noriu jį importuoti į illiustratorių ir išsaugoti vektoriniu formatu. Kaip tai įmanoma padaryt?
Nelabai suprantu kaip naudotis vektoriais? Ar galima su jais dirbti photoshope, o ne iliustratoriuje? Kodel kai parsisiunciu vektoriu, ji man siuncia i iliustratoriu, o photoshope negaliu atsidaryti, nes netinka failo formatas?
Aisku, tai vektoriu nepanaudosiu photoshope. aciu uz ats. O tarkim? Ar buna spalvotu brushes? kiek besisiunciau -visi nespalvoti. kad pvz medziu nereiketu spalvint, o jau butu naturaliu spalvu. nes spalvinimui reikia daug darbo, kad lapelius, kamiena ir t.t. padarytum skirtingu spalvu. Gal galima kazka parsisiusti panasaus i vektoriu? Tik dirbti zinoma photoshope? Turiu omeny jau "nuspalvintus" brushus, ar kazka panasaus.
Photoshop'e vectoriais dirbt galima ir labai puikiai ( jei kuri wallpaper'ius ir pan.), bet sunku yra su printais ( nors aš ir tai atlieku photoshop'u, nes esu prie jo įpratęs), illustartor'ius tam aišku yra skirtas, bet man patogiau yra photoshopas.