Unq rašė:Pagaliau baigiau....
(pagal tuta) pasirodo sie du darbai bus paskutiniai

o cia pakoreguotas...

Geros jum nakties/dienos

Pirmas darbai labai neblogai atrodo. Viskas labai messy tik(išmietyta, chaosas). Tekstas ir sub tekstas nebegražus man, nors parinkta vieta neblogai atrodo. Kokybė prasta darbo. Taipogi apšvietimą geresnį padaryti galėjai. Na kaip naujokui tikrai neblogai.
Tas kitas darbas pakoreguoas, man jei tiesa nepatiko. Nežinau nėra galbūt kokios nors detalės kuri pritrauku dėmėsi. Blendas gal ir neblogas, bet tie borderiai nelabai man kaip atrodo. Toks vienspalvis darbelis, apšvietimą reikėjo gerą padaryti, nes dabar nelabai. Vietomis ir patamsinti galėjai.
Unq rašė:Kazk unikalaus meginau padaryt

Galiu pagirti, kad bandai kažką unikalaus padaryti, bet dabar ta kairė pusė nesižiūri, pats perėjimas spalvu negražus.
Unq rašė:Redaguoti darbai :

Pirmas darbas visai neblogai išėjo, ir apšvietimas čia jau geresnis. Tik kad kairėje pusėje ten kur tuščia tai labai nesižiūri. Ir kokybės reikėtu pagerinti.!
Antras darbas- šitas iš paskutiniu geriausias. Gerai žiūris tekstas, ir sub nemaišo. Ir va jau bandyta daugiau spalvu.. Na tikrai šitas neblogai atrodo, tas nebulas(?) galėjai ir apačiuoje sigo įdėti, taip užpildytum tuščia vietą.
Unq rašė:aha

New smudge stile

thanks to hardy for teaching me smudging

Neblogas šis, bet va reikėtu kiek kropštesnio smugde, smulkesnio tokio. Tekstas čia netinka, nei jis gražus, nei ką, geriau jį nuiimk. Kairėje pusėje smugde dar visai neblogas, bet va dešinėje jau matyt patingėta buvo. Blendinimas irgi nelabai kaip ir žiūris. Apšvietimą galėjai geresnį padaryti, su dodge toolo.
Šikart tiek. Sėkmės.