Komandos Komandų būstinės Chill™

Tvarka ir teisingumas!

Komandos būstinė, galerija, narių priėmimas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 19:58

Supranti, kai tavo pačio darbai aukšto lygio, tai tu supranti, kas padaryta yra kituose aukšto lygio darbuose, tau atsiveria akys ir tu žiūri visiškai kitaip į darbus. Tu sugebi rast skirtumus tarp dviejų darbų ir pradedi suprasti, ką reiškia tam tikras stilius, kuris sudėtingesnis, kuris geriau atliktas ir tau iš karto tas "grožio vaizdas" susidaro.

Suprasi tai, kai pasieksi nors tiek kiek aš. Jei netiki manim, galvoji, kad aš tik ripint temoku - klausk Acro. Jisai tą patį pasakys.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Medaliai: 14
Taškai: 1694

Kovų lygis: B+

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2012 Lap 03, 20:47

Man nereikia kurt geriau, kad galėčiau žinoti, kur yra man asmeniškai geras darbas, kur ne. Aš nežiūriu, kiek darbo įdėta, žiūriu į rezultatą. faq, flex, neblogi pavyzdžiai. Darbo būna dažniausiai nedaug, o rezultatas puikus, atrodo gerai, užkabina, turi idėja ir atitinka kitus svarbius kriterijus. :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Medaliai: 6
Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 03, 20:53

Būtent dėl to, kad nemoki kurt geriau, nežinai kuris darbas geresnis. Faq,flex ? Tu gal nebejuokink:D Faq iš viso tragiški darbai, B vidutinį siekia, apie flex nekalbu, gal prieš 4 metus ir kūrė gerai, kai niekas normaliai kurt nemokėjo, dabar pasižiūri tai tie darbai..

Ai bendrai kam aš iš viso čia su tavim laiką gaištu, kai kažką išmoksi pašnekėsim..
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Edwii » 2012 Lap 03, 21:05

Hubi, turėt savo vertinimo kriterijus nėra blogai, bet bėda yra ta, kad jūs apart to imagination nieko daugiau nematot ir tuos kriterijus susidarot prisižiūrėję darbų imaginatione, dėl to mūsų atžvilgiu tie jūsų vertinimo kriterijai atrodo gan tragiški, na, tiesiog per daug apriboti, nes daugelis čia įsikandę į kažkokį vieną ar kelis stilius, ir vertina pagal juos.. Kad ir ką besakytumėt, vertinimas vis tiek turi būti objektyvus, o ne toks, kaip kad gerbiamo kp "ai man c4d spam nepatinka, B lygis". Ir iš viso, kai išlįsit iš to imaginationo, pamatysit kaip akyse prašviesės. :)
Edwii
Chill™
Chill™

Medaliai: 3
Taškai: 457

Kovų lygis: A

Reputacija: 20 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2012 Lap 04, 14:33

Edwii rašė:Hubi, turėt savo vertinimo kriterijus nėra blogai, bet bėda yra ta, kad jūs apart to imagination nieko daugiau nematot ir tuos kriterijus susidarot prisižiūrėję darbų imaginatione, dėl to mūsų atžvilgiu tie jūsų vertinimo kriterijai atrodo gan tragiški, na, tiesiog per daug apriboti, nes daugelis čia įsikandę į kažkokį vieną ar kelis stilius, ir vertina pagal juos.. Kad ir ką besakytumėt, vertinimas vis tiek turi būti objektyvus, o ne toks, kaip kad gerbiamo kp "ai man c4d spam nepatinka, B lygis". Ir iš viso, kai išlįsit iš to imaginationo, pamatysit kaip akyse prašviesės. :)

:D Iš kur tu žinai, kad aš tik imagination sėdžiu? Deviantartas, tagfreakas mano vienos lankomiausių vietų... :)
Toks jausmas, kad kažkokius kaimiečius į miestą išvežė, tai dabar jie pasakoja savo įspudžius. C'mon, ne visi čia tokie durni, arba bent jau ne taip rimtai žiūri į tą gfx'inimą tag'ų... :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 04, 14:37

Kas iš to, kad tu lankais kažkur, jeigu nieko neišmoksti vistiek ? Jei nežiūri į taginimą rimtai, tai net nekomentuok žmonių darbų ir neklaidink jų. Tas pats galioja visiem vertintojam.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Kicius » 2012 Lap 04, 15:56

w7.Hardy rašė:Būtent dėl to, kad nemoki kurt geriau, nežinai kuris darbas geresnis. Faq,flex ? Tu gal nebejuokink:D Faq iš viso tragiški darbai, B vidutinį siekia, apie flex nekalbu, gal prieš 4 metus ir kūrė gerai, kai niekas normaliai kurt nemokėjo, dabar pasižiūri tai tie darbai..

Ai bendrai kam aš iš viso čia su tavim laiką gaištu, kai kažką išmoksi pašnekėsim..

Jie bent moka savo galvą panaudot, kažką savito atrast, skirtingai nei tu. ;)
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 04, 16:08

Jo tu kažką savito atradai, tipinis vector stilius, bet kas gali tą patį išmokti. Šššš... Nebešauk, o tai bauba prisišauksi.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Daniel » 2012 Lap 04, 17:27

Gal ir gerai kad jus taip galvojat issugdyti naujas kartas. Bet vistiek jau niekada pakeisi kad balsuos uz nickus. Visi taip dabar balsuoja, ziuri opa draugas kovoja ir aisku uz draugus arba uz nickus votina. Dar klasifikatoriai pas mus imaginatione tikrai tokie axujieni, kad vos galima patekt i b lygi, nors jau kaip senai ziurejau buvo parasyta kad N Lygis yra toks, kad susipazint su photoshopo basicsais, kaip ziurejau dauguma N lygio kureju jau tikrai su viskuom susipazine,bet vistiek sedi n lygije:)
Daniel
express™
express™

Medaliai: 9
Taškai: 988

Kovų lygis: B

Reputacija: 76 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2012 Lap 04, 21:28

w7.Hardy rašė:Jo tu kažką savito atradai, tipinis vector stilius, bet kas gali tą patį išmokti. Šššš... Nebešauk, o tai bauba prisišauksi.

Tai tu nesikabinėk prie žmogaus, kodėl kiši JO stilių? galbūt jis dar tiesiog neatrado savo stiliaus? :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 04, 21:31

Tai jeigu jis neatrado savo stiliaus, kokia teisę turi kabinėtis prie manojo ? Ir vėl nepagalvojęs rašai, kaip ir dauguma šio forumo narių. Oh wait... I got more iq.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Imagination » 2012 Lap 05, 15:49

Yra nedidelė grupelė šiame forume, kurie nuolat konfliktuoja ir nepaiso jokių įspėjimų. Dėl visų šitų nesąmonių man jau kartais nesinori net užsukt į forumą, nes žinau, kad teks vėl tvarkyt visą tą košė, kurios privirėt. O kai Urvinis apleidžia Imagination.lt, kenčia visas projektas. Tik skirtumas, kad šįkart aš neapleisiu forumo, tiesiog kai baigsis mano kantrybė išmesiu visus konfliktuojančius, nesvarbu, kas daugiau ar mažiau kaltas.
4-5 žmonės yra niekas, palyginus su 1000 unikalių, kurie užsuka kasdien į forumą, taip kad dėl forumo ramybės aš tikrai lengva ranka paaukosiu keletą peštukų.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 05, 15:51

Tų peštukų nebūtų, jeigu pažiūrėtum kokie klounai klasifikuoja, kaip komentuoja galerijas, kaip vyksta "nick" vote per turnyrus. Ir tau labai lengva čia ateit per savaitę porą kartų, paburbėt kažką išsakyt moralus ir paskui vėl dingt.

P.S. Gi matau, kad tu tyngi kažką tvarkyt forume, netsakei net į mano žinutę, tai parodo, kad tau viskas px.
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Standartinė Imagination » 2012 Lap 05, 16:08

Kaip jau sakiau, aš tingiu tvarkyt visas tas nesąmones, kurių čia priveliat. Pats klasifikacijose beveik nekomentuoji darbų, tik parašai lygį. Kiti dar kažkiek stengiasi pakomentuot, o tu juos klounais išvadini. Ir šiaip nieko blogo su klasifikacija nemačiau, nesuprantu, kodėl čia pradėjot sumaištį kelt. Karts nuo karto gal ir pasitaiko koks nors abejotinas klasifikavimas, tačiau to neišvengsi, visais laikais tas būdavo, kad ir kokie geri vertintojai būtų surinkti. Be to, tam ir yra pakartotinė klasifikacija po savaitės, jeigu žmogus nepatenkintas savo įvertinimu.

Tas pats ir su turnyrais, jeigu savo konfliktais susirandi keletą priešų, pats kaltas, aš jų nepriversiu balsuot už tave. O kad balsavimas už nick nenulemtų kovos baigties, reikia surinkt gana nemažą balsų skaičių, o dar ir vertintojų balsas turi 2 taškų vertę, kas irgi sumažina prastų balsų įtaką.

Ir šis tavo komentaras tik patvirtina tai, ką sakiau anksčiau, dėl to jog nekreipi dėmesio į tai kas tau sakoma, o tik pradedi įžeidinėt kitus ir kelt dar didesnį konfliktą.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė w7.Hardy » 2012 Lap 05, 16:13

Tai jo jo, viskas čia gerai tam forume, tik kažko aktyvumas per 2 metus dvigubai kritęs ^^. Gi čia visi tokie šaunūs, tokios šaunios naujovės, žmonės tikrai čia pasilieka :!:

P.S. Ai dar pamiršau paminėt, į turnyrą žmonės užsiregistruoja ir paskui nedalyvauja, pirmą kartą matau, kad visi atranką praeitų be kovos, tai tau nieko nesako apie aktyvumą ? Ir nuo kada tu toks geraširdis, kad leidi žmonėms dalyvaut turnyre kurie darbų neatsiunčia laiku, pavėluoja visą parą, jau kitų kovų balsavimai baigti, o dar su tais reik žaist ?
w7.Hardy
Chill™
Chill™

Komandos Komandų būstinės Chill™

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija