Sveiki, kazkaip keista pristatineti save siame forume, nes jauciuosi lyg anoniminiu alkoholiku klube.

Ne neisivaizduoju kodel tuo uzsiimiau, bet pamaniau gal bus kamnors kitam malonu mane pazinti, tai siuo atveju ir prisistatysiu.
Mano vardas yra Laurynas, esu 17 metu. Originaliai esu is Vilniaus, Lietuvos. Pries dvejus metus persikeliau gyventi i uzsieni, Airija, pagarsejusia kaip Lietuviu Airija.

Suejus 18-19 metu ketinu grįžti atgal i Lietuva. Kam idomu tai photoshop naudoju, nepilnus metus +-. Visada patiko daile, tiek piesimas ranka, tapymas tiek photoshop naudojimas. Be siu dalyku uzsiemu extremaliu sportu, o kokiu galite aiskiai suprasti is zemiau nurodytos nuorodos i video, arba paziurejus i nuotrauka. Del sio sporto atiduociau viska, nu neskaitant elementariu dalyku kaip Seima ir artimi Draugai. 6 Metai praleisti, ir nugyvneti su sportu kuri as myliu visgi daro savo. Cia jau gal per daug gylus mano aprasymas bet sioje sporto sakoje buvau patyres gana nemazai traumu tarp ju, luze sonkauliai, ranka, praskelta galva, isnarinta koja, dvieju kelieniu stiprus sutrenkimai ir kitos smulkios traumos.
Esu rizika megstantis zmogus, ir visada linkes rizikuoti, neskaitant sokt nuo stogo ir bandyt islikt gyvam.

Kas be ko labai myliu Merginas, muzika, alu, ir PARTYS!

Atvirai snekant esu drovus merginu atzvilgiu, viskas priklauso nuo nuotaikos. Visada stengiuosi pasiekti savo uzsibrezta tiksla.
Muzika patinka ivairi, is esmes klausau viska, išskyrus zlugdancia muzika kaip TCK, trance, techno, o kodel ji zlugdanti? Todel , kad visos dainos yra bereiksmes arba kopijuojamos viena nuokitos, arba dar vienas varianta - jos buna visos vienodos. Vieni is labiausiai klausomu stiliu butu- Instrumental, Rock, Classic, Rap, Hip-Hop ir kartais pop.
Video:
http://video.mpora.com/watch/VXNV2FFv9/Photo: