KasperaviciusR » 2009 Lap 07, 15:02
Nepyk, bet logotipas mano akimis prastas. Reikėjo kiek konkretesnį padaryti, nes dabar jis nesižiūri, bent jau man. Apačioje esantis tekstas, tiesiog neįsipaišo į bendrą logotipo vaizdą, jis yra lyg atskira dalis, kuri iš kažkur atklydus (Jo galėjai iš viso nedėti). Galėjai pamėginti padaryti ant tamsesnio fono, kiek geriau turėtų žiūrėtis. Teksto kompozicija galėtų būti kiek įdomesnė, nes dabar tik užmetus akį atrodo neblogai, tačiau vėliau darbas tiesiog atsibosta.
O apie sigą, tai net nežinau. Man užkliuvo spalvos, kontrastas bei tekstas. Spalvos atrodo kiek negyvos, norėtųsi kiek įvairesnių, nes dabar visas darbas yra šaltos šviesiai mėlynos spalvos. Nepatiko, tai kad fokalas turi per didelį kontrastą, į jį žiūrint net akys paskausta. Šiaip galėjai visko nesugrūsti į dešinę pusę, galėjai prailginti efektus, kad jie bent šiek tiek įsikištų į kairiąją pusę. Dėl teksto, tai visų pirma pastebėjau prastai parinktą šriftą, kuris visiškai čia netinka, man norėtųsi šrifto su kokiais nors išraitymais, spalva taipogi nesižiūri, čia galėjai pažaisti su CM, kad kiek įsilietų į darbą. P.S. Y raidės beveik nesimato. Dar kažkokie juodi plėmai yra po tekstu, juos galėjai nutrinti.