Manau tą pamoką nuripino kai pamatė mano video kurį padariau prieš beveik 5 mėnesius. video buvo ir yra videogagoj ir hama avita. taigi darykit išvadas.
na va įkėliau pamoką. ji kurta prieš keturis mėnesius tik video formatu, ką tik padariau img sėkmės
pagal tokį pasakymą galima įsivaizduot tokią situaciją pamato jis gražią paną su oda kaip kūdikio užpakaliukas prieina ir sako: vov kokia tavo blurinta oda vietoj to kad pasakytų: vov graži oda tavo
tai kad oda tikrai netobula. Atrodo per daug sublurus ir ne tikrai, kada tu mieste pamatytum tokia pana su tokia oda? Nu šiaip pamoka tai pamoko, gerai išmokt tarsi retušavimo pradmenys (??). Tik kad lūpos nepatiko per daug aštrios tokiam švelniai odai.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Bukit žmonės pasakykit kas ten yra, kad aš jau ten ant galo kai uždedu Layer Mask ir su brushu (juoda spalva) spalvinu negražias vietas, man viska spalvina RAUDONAI, nu negaliu kaip nervina, viską darau tip top pagal pamoka, o vat toks sh gaunasi.