Grafikos pamokos, diskusijos Photoshop pamokos Prastesnės pamokos

The background

Nedaug išmokančios arba atmestinai sukurtos pamokos

Standartinė Wabbit » 2009 Lap 09, 00:20

Sukurkit papraščiausią backgroundą savom rankom per porą minučių.

1. Fonas juodas. Jamam 12px bružą. Hardness 0. Shape dynamics: size jitter 0, pen pressure, minimum diameter 0, angle jitter 0 off, roudness jitter 0 off, no flips. scattering: scater ~600 off, count 1, count jitter 100 off. pažymim smoothing. uzvarom gausiai raudonos, geltonos, zalios, melynos spalvos. viska ant vieno layerio - juodo backgroundo. duominuot turi juoda. kazkas i tai:

Paveikslėlis

2. einam i Filters, darom artistic->sponge: brush size 10, definition 0, smoothnes 15. po to einam i filter->brush strokes->spatter: spray radius 17, smoothness 7. gaunam kazka i tai:

Paveikslėlis

3. Kuriam nauja layerį, vėl su tuo pačiu brušu užvarom juodų taškelių. nepagailim. spaudžiam Ctrl + e. jis susijungs su pirmuoju layeriu. gaunam štai ką:

Paveikslėlis

4. Vėl darom filter->brush strokes->spatter su tokiais paciais nustatymais: spray radius 17, smoothness 7. gaunam štai ką:

Paveikslėlis

5. Darom naują layerį. Pasiimam 100px round brušą. balta spalva. hardness 0. flow 50. vidurį darom vienu dviem brūkšniais, centrą darom ryškesnį. pasiimam juodą spalvą, apvedam šonus. panašiai kaip čia:

Paveikslėlis

6. Tada einam į filter->blur->glausian blur:25px. layerį nustatom soft light. gaunam štai ką:

Paveikslėlis

7. Einam layer->new adjustment layer->exposure: exposure +0,44, offset +0,0026, gamma 0,94 . čia mano tokie. jei norit galite kaip norit jūs nusistatyti. per preview matysite ką turėsite. aš gavau štai ką:

Paveikslėlis

Žinoma, kaskart gausit vis skirtingą daiktą. Bet dar šiek tiek pavarijavau. Pvz šitam galutiniam darbe aš po 4 žingsnio, dublikavau tą layerį, apverčia jį horizontaliai ir vertikaliai (free transform, horizontal flip, vertical flip), ir nustačiau darken. tada toliau ėjau pagal likusius žingsnius. gavau štai ką:

Paveikslėlis

pagalvojau man per ryšku, tad nuejau į layer->new adjustment layer->photo filter: cooling filter (82), density 50, užžymėti preserve luminosity. gavau štai ką:

Paveikslėlis

na dar galima taip. sukuri dar viena layeri, spaudi ctrl shit e, padarai glausian blur: 1, ir siek tiek su trinekliu 16px hardness 0 flow 20 aptrininėti vidury. gausiu štai ką:

Paveikslėlis

dar galit zaist su kaikuriais filter->brush strokes. that's all. gal kur panaudosit.
Vartotojo avataras
Wabbit
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 4
Taškai: 294

Kovų lygis: B+

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė huntis » 2009 Lap 09, 08:38

Nesunku ir grazus outcome. Kam nors tikrai pades. :) gaudik rep :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
huntis
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 161

Kovų lygis: N

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Wabbit » 2009 Lap 09, 18:28

god bless you, man (bow)
Reikia draugą turėti.... "Dar Pažiūrėsim...".
Vartotojo avataras
Wabbit
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 4
Taškai: 294

Kovų lygis: B+

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Grafikos pamokos, diskusijos Photoshop pamokos Prastesnės pamokos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija