1. Fonas juodas. Jamam 12px bružą. Hardness 0. Shape dynamics: size jitter 0, pen pressure, minimum diameter 0, angle jitter 0 off, roudness jitter 0 off, no flips. scattering: scater ~600 off, count 1, count jitter 100 off. pažymim smoothing. uzvarom gausiai raudonos, geltonos, zalios, melynos spalvos. viska ant vieno layerio - juodo backgroundo. duominuot turi juoda. kazkas i tai:

2. einam i Filters, darom artistic->sponge: brush size 10, definition 0, smoothnes 15. po to einam i filter->brush strokes->spatter: spray radius 17, smoothness 7. gaunam kazka i tai:

3. Kuriam nauja layerį, vėl su tuo pačiu brušu užvarom juodų taškelių. nepagailim. spaudžiam Ctrl + e. jis susijungs su pirmuoju layeriu. gaunam štai ką:

4. Vėl darom filter->brush strokes->spatter su tokiais paciais nustatymais: spray radius 17, smoothness 7. gaunam štai ką:

5. Darom naują layerį. Pasiimam 100px round brušą. balta spalva. hardness 0. flow 50. vidurį darom vienu dviem brūkšniais, centrą darom ryškesnį. pasiimam juodą spalvą, apvedam šonus. panašiai kaip čia:

6. Tada einam į filter->blur->glausian blur:25px. layerį nustatom soft light. gaunam štai ką:

7. Einam layer->new adjustment layer->exposure: exposure +0,44, offset +0,0026, gamma 0,94 . čia mano tokie. jei norit galite kaip norit jūs nusistatyti. per preview matysite ką turėsite. aš gavau štai ką:

Žinoma, kaskart gausit vis skirtingą daiktą. Bet dar šiek tiek pavarijavau. Pvz šitam galutiniam darbe aš po 4 žingsnio, dublikavau tą layerį, apverčia jį horizontaliai ir vertikaliai (free transform, horizontal flip, vertical flip), ir nustačiau darken. tada toliau ėjau pagal likusius žingsnius. gavau štai ką:

pagalvojau man per ryšku, tad nuejau į layer->new adjustment layer->photo filter: cooling filter (82), density 50, užžymėti preserve luminosity. gavau štai ką:

na dar galima taip. sukuri dar viena layeri, spaudi ctrl shit e, padarai glausian blur: 1, ir siek tiek su trinekliu 16px hardness 0 flow 20 aptrininėti vidury. gausiu štai ką:

dar galit zaist su kaikuriais filter->brush strokes. that's all. gal kur panaudosit.