1 darbo apacia nekaip atrodo, tekstas man netrukdo, spalva butu gera jeigu ne kai kurie efektai kurie ja gadina ir nepalik tokiu efektu kaip kaires puses virsuje tokia nedidele linija, nes kai sumazini kokio c4d opacity jis isblunka ir atrodo prastai.
2 darbe nepatiko efektu kokybe ir ju spalva ypac desinej pusej nors ir kaire meginai tamsint ja ar ka cia darei, bet spalva prasta paliko, tekstas galetu geresnis but. Gal ir klystu, bet man atrodo, kad naudojai kazka panasaus i glowing edges filteri, o jis grozio suteikia tik tada kai ji moki naudot siuo atveju tai neisejo.
3 darbe patiko kaire puse, bet kita visa labai nekokybiska ir per didelis kontrastas vietose, tie apvalus taskai nepatinka man, o siaip gal reikejo imt mazesni darbo dydi tada lengviau butum uzpildes, nes dabar truksta kokio efekto geresnio, kad ir ant kaires puses nedidelio.
4 darbas ziuretusi geriau jeigu sumazintum ryskuma darbo viduryje ir kokybes neislaikei ant peties kur yra kazkoks efektas, darbo apsvietimas nelabai patiko, teksta galejai nustumt kitur arba isvis nedet.
Darbuose neišlaikytas kontrastas, per didelis chaosas, dėl to nublanksta fokalas, kokybė taip pat šlubuoja, tekstas jau gerėja, bet reikia išmokt jį geriau pritaikyt, surast tinkamesnę vietą. N lygis
Labai didelis chaosas, tokia spalvų maišalynė, labai prastas apšvietimas, viskas sukrauta "vienas ant kito", todėl nei spalvų gražių nei bendro vaizdo nėra. N lygis.