Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos

Talentas vs. įdirbis

Su grafika susijusios temos, straipsniukai, naujienos

Standartinė LoLina » 2010 Lie 01, 03:30

Kiek procentų darbo kokybę lemia talentas, kiek darbas ir patirtis? Kas svarbiau? Ar gali netalentingas žmogus gerai kurti, o talentingas blogai?

Laukiamos diskusijos ir jūsų nuomonės šia tema. :)
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2010 Lie 01, 10:45

Be praktikos talento nebus. Nėra tokio žmogaus, kuris turėtų tokį talentą, kad pirmą kart įsijungus PS sukurto sick darbą. Čia mano nuomonė.
upol asrvse
Vartotojo avataras
f5.kP
finger5™
finger5™

Medaliai: 21
Taškai: 2022

Kovų lygis: B+

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2010 Lie 01, 11:42

yra :)
[*] Time passes, we change..
http://edvizilla.deviantart.com/
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Sim~ » 2010 Lie 01, 12:53

Tikrai yra.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Sim~
Patyręs dalyvis

Taškai: 79

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Lie 01, 21:51

Nezinau bet as turiu pakankamai pavyzdziu is pazystamu kurie per sunku darba pasieke gerus rezultatus . Tas pats Edzilla. Jau pamirsai kaip pradejai ir dabar vienas geriausiu laikomas , arba kaip fir3n'as kure ir dabar kaip ji ant ranku visi laiko . Viskas priklauso nuo darbo . Talentas tik palengvina tobulejimo procesa.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.Valetas » 2010 Lie 01, 23:54

Manau tik zmones turintis kazka tokio, t.y. talento gali is vidutinio kurimo pereiti auksciau. :vsad:
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas".
„Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Vartotojo avataras
f5.Valetas
finger5™
finger5™

Medaliai: 11
Taškai: 1379

Kovų lygis: A

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Sim~ » 2010 Lie 02, 19:19

:!: Sutinku su Valetu.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Sim~
Patyręs dalyvis

Taškai: 79

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė nariVe » 2010 Lie 02, 21:04

o aš kaip tik utinku u Fargucu
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras
nariVe
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 329

Kovų lygis: N

Reputacija: 6 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Pasalune » 2010 Lie 03, 01:02

Norit pasakyti visi, gerai kuriantys žmonės yra talentingi? Aš asmeniškai nesutinku. Tik sunkiu darbu žmogus gali pasiekti norimus rezultatus, talentu yra apdovanoti vienetai. Net jei tie talentingi žmonės nelavintų savo talento, t.y nesipraktikuotų, neįdėtų darbo, tas talentas liktų neatskleistas(nevertingas/neišnaudotas). Taigi, talentas tėra priedas prie viso mūsų įdedamo darbo rezultatui pasiekti.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Taškai: 1309

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.Valetas » 2010 Lie 03, 01:18

Nemanau, kad be talento pasieksi aukstumu. Gi kitiems rankos kreivos nors tu ka. Nesvarbu kiek deda to idirbio ir pns.
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas".
„Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Vartotojo avataras
f5.Valetas
finger5™
finger5™

Medaliai: 11
Taškai: 1379

Kovų lygis: A

Standartinė H3.Farguc » 2010 Lie 03, 21:04

Plz , savo laiku ir as buvau top'e gfx lietuvoje , Dar pasikartosiu karta Fir3n , Edzilla, Superior , Raxike_ , etc etc Visi dirbo ilgai ir sunkiai kad pasiketi kazka . Tai cia tik gfx . Lengva pasakyt kada zmogus daug pasiekia kad jis talentingas, o kiek zmogus pravargo kad pasiekti tai ? Vienas zmogus kuri zinau kuris grynai is talento pasipelne tai Siskauskas, Nes jis kase susidomejo tik 16 metu budamas . Le bronas ir tas zaide kasi nuo maziu dienu , kaip ir jordanas .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Simaas » 2010 Lie 03, 23:19

Manau, kad žmogus kuris neturi fantazijos nieko nepadarys nebent nuripins idėją. Tad manau, kad vaizduotė photoshope yra talentas :).
.
Vartotojo avataras
Simaas
5 Clouds™
5 Clouds™

Medaliai: 2
Taškai: 423

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė JustuShe » 2010 Lie 04, 10:48

H3.Farguc rašė:Nezinau bet as turiu pakankamai pavyzdziu is pazystamu kurie per sunku darba pasieke gerus rezultatus . Tas pats Edzilla. Jau pamirsai kaip pradejai ir dabar vienas geriausiu laikomas , arba kaip fir3n'as kure ir dabar kaip ji ant ranku visi laiko . Viskas priklauso nuo darbo . Talentas tik palengvina tobulejimo procesa.

Vat visas mano mintis išsakei :) Aišku, galbūt žmogus su talentu greičiau mokinsis dirbti ps, bet tai nereiškia, kad žmogus, kuris kruopščiai dirba ir siekia tikslo nepasieks panašių rezultatų :)
JinXine a.k.a JustuShe
Vartotojo avataras
JustuShe
Grafikos ekspertas

Taškai: 1090

Reputacija: 55 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Gabijele » 2010 Lie 04, 14:20

Kodėl jūs kalbat apie photoshop'ą? :D Imkit žemiškesnius dalykus. :roll:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Gabijele
Unity™
Unity™

Medaliai: 19
Taškai: 975

Standartinė Big Boy » 2010 Lie 07, 09:48

o as pasakysiu taip kad skirtinguose srityse skirtinga reiksme turi, pvz ps idirbis yra labai svarbus nes cia reikia moketi zinoti kur ir ka daryti kad isgautum norima vaizda jis gali atrodyti labai gerai bet jai neturesi talento(vaizduotes) jis nebus super idejinis.
Kitur idirbis tave sustiprins bet virs bambos neisoksi vistiek jai jau buvo kalba apie krepsini paziurekit i pvz kaip sakilui sekesi baudas metyti nors jis prie ju dirbdavo pastoviai, o dar puikesnis pvz jai neturi talento dainuoti neturi klausos tu dirbk kiek nori vistiek nepadainuosi na bent jau gyvai.
taip kad skirtinguose darbuose skirtingai ir buna svarbus ar talentas ar idirbis, bet vistiek esu isitikines kad tam paciam darbe zmogus turintis tam talenta visa galva virsis vien idirbi turinti zmogu :)
Vartotojo avataras
Big Boy
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 388

Reputacija: 13 Pridėti reputacijos tašką

Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija