Grafikos pamokos, diskusijos Apie save

Tadiko

Narių prisistatymai ir mintys apie savo kūrybinį kelią

Standartinė Tadiko » 2012 Gru 01, 04:02

Sveiki, nežinau ar dar kas prisimena mane todėl tiesiog dar kartą prisistatysiu. Taigi aš esu Tadas. Man 17, esu iš Kauno :)

Grafiniu dizainu užsiiminėju jau apie 4 metus. Tačiau teko padaryti keletą pertraukų. Paskutinioji truko netoli metu. Yeah.. I know right? Na, o dabar visai netyčia ir netikėtai atsirado noras ir motyvacija grįšti prie to (Vis dėlto sieju ateitį su grafika) nors ir laiko abituros metais nėra labai jau daug, kaip daugelis žino ateina šimtadieniai, egzaminai, įskaitos, bandomieji ir dar daug visko. Tačiau su noru viską galima įgyvendint :)

Grįžimo į forumą pagrindiniai tikslai ko gero būtų, kuo labiau išlavint savo fantaziją, kuri po pertraukos truputį nusilpo kažkaip ir pasisemt įkvėpimo iš jūsų pačių. Taip pat pagilint savo techines žinias, vis dėlto čia dizainas ir tendencijos keičiasi kas metus ar pusmečius. Negana to, čia kiek pamenu visai šilti ir šauniai žmonės :)

Neskaitant grafinio dizaino, taip pat groju gitara. Dar vienas iš mėgiamų dalykų yra žiūrėt 'stand-up comedy'. Nežinau ar tai galima įvardint kaip hobį, tačiau dievinu stand-up'us ir visada pasirinksiu naujai išėjusi Louis C.K. ar Russell Peters DVD vietoj kokios banalios komedijos.

Nežinau iš tikro ką daugiau ir bepasakyt, Windows švariai perrašyti tai darbai ir kritika iš jūsų ateis su laiku, o kol kas neskubėdamas vėl bandysiu įsijungt į bendruomenę :)

Na ir žinoma kelios nuotraukos, kad kur sutikus nepabijotumėt pasisveikint ir pasakyt "Tu iš imagination forumo? einam alaus?"

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Tadiko
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 373

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LeGrand » 2012 Gru 03, 15:41

Sveikas sugrįžęs :D Atsimenu tave pasivaidendavai kartais forume :D
You'll never walk alone
Vartotojo avataras
LeGrand
Aktyvus dalyvis

Taškai: 141

Kovų lygis: N

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Tadiko » 2012 Gru 03, 23:38

:) Joo teko pasivaident kartas nuo karto :D
Vartotojo avataras
Tadiko
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 373

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė jony33 » 2014 Spa 14, 21:57

Na, o dabar visai netyčia ir netikėtai atsirado noras ir motyvacija grįšti prie to (Vis dėlto sieju ateitį su grafika) nors ir laiko abituros metais nėra labai jau daug, kaip daugelis žino ateina šimtadieniai, egzaminai, įskaitos, bandomieji ir dar daug visko
Cut down your exam stress by using our latest SY0-401 braindumps exam and high quality ASQ and California Institute of Technology demos.
jony33
Naujokas

Taškai: 1

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Grafikos pamokos, diskusijos Apie save

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija