Visumoje tikrai gražiai atrodo bei daug nepridursi. Spalvos švelnios ir šiltos, dera, tačiau tavo puslapyje vyksta produktų pardavimai, todėl, mano manymu, reikėtų daugiau „švaros“ (juk norisi švarių pirkinių). Tai gal būt šiek tiek logotipą pašviesinčiau bei truputėlį paryškinčiau spalvas. Tai yra slidus reikalas.

Gan padorus, tačiau elementai pernelyg dideli bei atstumai tarp jų nelygūs.

Pakankamai tuščias dizainas, bei kokybė trukdo įsijausti (realiai čia neesmė). VLC ikona nelabai gražiai įsilieja į tą rožinį foną. Nebūtų logotipo, nebūčiau atspėjęs kam skirtas šis puslapis. Geras pasirinkimas daryti kampuotą menu, nes sudaro tikslumo įspūdį, kuris reikalingas statant ką nors.

Nesudėtingas, ant greičio padarytas dizainas. Tiems, kuriems gaila pinigų, toks variantas tinkamas. Norėtųsi daugiau įvairumo.

Man labai patinka dizaino jausmas. Turinys neįrėmintas, atrodo, kad šonuose dar gali kažkas būti, o kelionių agentūrai tai puikus variantas, tačiau norėtųsi to grožio, gamtos įvairumo.

Aš nesuprantu kokiai sričiai skirtas šis dizainas. Tos tris ikonos labai išsiskiria iš viso dizaino, nebent specialiai taip padarei, kad žmonės paspaustų ant vieno iš jų. Elementai netvarkingai sudėlioti.

Vientisas, bet pernelyg niūrus dizainas. Patariu tuose 4 elementuose (Kiti Darbai, Logotipai ir t.t.), įdėti nuotraukas (pavyzdžiai) vietoj teksto. Siūlau dar suteikti headeriui spalvos, pvz, mėlynos su švelniu gradientu. Logotipui, manau, irgi reikia spalvų.
Sėkmės!