Nedaryk to focalo atsikartojimo, tikrai nekaip atrodo, labai prastos spalvos, mėgink kažkokius idomesnius efektus, ne vien teksturas ikelt. Skaityk tutus ir sėkmės tau cia.
Nežinau daugiau nieko nepavyko sumastyti. Pačiam darbe kažko trūksta, o gal net ir visko per daug, bet tiksliai nežinau ko... Gal patartumėte ką pridėti, išimti, pakeisti
Smudge blogas keisk teptuko dydį ir patį teptuką, tas glow ant teksto nesižiūri, galėjai bent jau nuo focalo nutrint tuos efektus, nes netinka čia, BG neįdomus. Nelabai patiko darbas, skaityk tutus.
Dar vienas mano darbas Keli jo variantai: V1: V2: Kuris gražesnis ?:?: Ir ar kiek nors patobulėjau nuo savo pirmų darbų Laukiu jūsų nuomonės bei kritikos. Ačiū visiems už jūsų komentarus
Dar vienas mano darbas šįkart labai jau stengiausi ir labai derinau visokiausius C4D ir efektus Todėl gavau net tris galimus šio sigo variantus V1:Be teksto V2:Su tekstu(nemoku tekstu aš labai tai mano silpniausia vieta) V3:( Su keliais C4D įdėtais, bet pačiam atrodo, kad jų per daug )
Kaip jums šitas mano darbas Laukiu kritikos, jūsų nuomonės tikrai į jas atsižvelgsiu Ačiū visiems už komentarus
Na kelias dienas neturėjau interneto, tai turėjau laiko pakurti keletą sigų. Tik, kad prie jokių totorialų negalėjau prieiti Keli tokie padoresni gavosi