As galvojau i it stot . Bet kuo toliau tuo maziau to noriu , nes isties nera tox ir geras darbas ,aisku darysiu kas patinka . Ir airijoj paklausa didele , bet jei pakliusiu i kokia kompanija tai kzn , per dienas pc taisyt ir atsibos tokiam DEll tarkim
Nu aš tai nežinau, aš tikrai noriu į IT stoti. Man malonumas kompus tvarkyti... Gal ir atsibos kada, bet tokiu atveju jau prieš tai būsiu užsikalusi daug, kad nebereiktų dirbti . Dar
Manes daug kas klause kdl nestojau i informatika, nes tikrai sugebu programoti keliom kalbomis ir t.t. Mano manymu IT gali buti tik hobis, nes manau marazmint visa gyvenima diena is dienos pr pc - nekas..
Na jai tavo gyvenimo budas toks kad eiti i miesta, vakareliai ir pan tai jau ne tau informatika. Bet jai esi namiseda tai taip. As jau nuo 8 klases zinau kad stosiu i VGTU informatika. Bet specialybiu yra ivairiu toje informatikoje. Tu gali taisyti kompus arba programuoti, bet abiejose specialybese taves mokins ir kompu struktura ir programavima. Bet man prie sirdies programavimas.
O aš nuo 6 metų norėjau stoti į IT (iki 6, tai policininke norėjau būt ]............... Man matieka patinka . Man kompai patinka . Aš esu namisėda ir draugų neturiu [almost] . Tai ką daugiau daryt, jei tik ne su kompais ?