Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Supykau

Šiame skyriuje visi klausimai susiję su grafika, reikalinga pagalba

Standartinė hopex » 2009 Kov 29, 18:04

Nu man ir sekasi, turėjau neseniai tokį gerą sigą pasidaręs kuris tikrai buvo vertas B lygio 100 procentų. Reikėjo naujo fonto man, įsidėjau fontą, ir pamiršau prieš įdedant fontą į windowsu folderio fonts folderį išsaugoti savo darbo PSD. Nuoseniau nebūdavo tokių problemų kai įsikeldavau fontą. Kai įsikeldavau viskas būdavo čiki piki. O šį kartą man photoshopa's pradėjo mėtyti error'us ir aš praradau savo 3 valandų darbą kurį taip kruopščiai dariau!!!
Aš taip labai supykau, kad nemoku apsakyti, keiktis aišku nepradėsiu nes nekultūringa :D
Bet išsipasakoti taip norisi kažkam, kaip sakant paverkti kitam ant peties :shock:
Taip nuliūdau, nebežinau ir ką daryti, man net neleido PSD failo išsaugoti kai pradėjo error'us mėtyti, galvojau jog išsisaugosiu, bet viską praradau ir bandau savo darbą dabar atkurti, bet neatsikuria kažkodėl, kažko mano darbe trūksta nes background'as man nesigauna toks koks turėjo gautis.....

Man buvo tik te like tekstą pasikeisti ir sugalvojau kokį naują efektą dėčiau, ir visą darbą sugadino tasai tekstas :(
Būtumėte mane tikrai pagyrę :D Nes darbas buvo tiesiog "klas" :!: :nice:

Bet gal spėsiu atkurti savo darbą vėl iki kokios 19:00 ir jeigu suspėčiau tai tikrai užriesiu nosi prieš jus visus :D
hopex
Dalyvis

Taškai: 88

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė qyper » 2009 Kov 29, 18:19

;D nelaimėlis, visad psd išsisaugok vidury darbo, nes drug pakibs ps, ar išsijunggs elektra.
naujausias
Paveikslėlis
galerija
qyper
Forumo gyventojas

Medaliai: 1
Taškai: 179

Kovų lygis: A

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė hopex » 2009 Kov 29, 19:21

jau atsikūriau truputėli savo darbo, nors pirmasis geriau gavosi, dabar būtinai su kažkuo susikausiu :D
hopex
Dalyvis

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Daniel » 2009 Kov 29, 19:46

na qyper teisingai sako kad vidurije darbo isaugok .psd ;D nes nezinia kas gali atsitikt.
Daniel
express™
express™

Medaliai: 9
Taškai: 988

Kovų lygis: B

Reputacija: 76 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BlackMamba » 2009 Kov 30, 00:26

Pritariu abiems , net man pačiam buvo kai parašo pamoką kūriau užsilagino nerealiai pc tai teko jungt lauk epr system programas tuo pačiu ir photoshop tai labai susinervinau... na bet visada atsiranda klaidų kad pamirštu išsaugot ir t.t.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackMamba
Unikalus

Medaliai: 23
Taškai: 1194

Reputacija: 203 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė hopex » 2009 Kov 30, 14:48

kaip sakoma, gyveni ir mokaisi iš klaidų :D :!:
hopex
Dalyvis