Aplink tuos burbulus negrazus glow. Geriau is rankos megink su dodge tool, kad daugiau random butu graziau atrodys. Spalvos visai idomios. Man patinka sitas darbas.
aciu 49 jo pabandysiu kitąkart su dodge. matai, kai dariau dideli shape ir po to sumazinau, tai blending options nesusimazino ;/ ten neturejo sitiek glow but.
supremo as tai akd isvengti tokiu dalyku mazinu tik tada kaip padarau aply image nes kitaip gaunasi tokie bajeriai o geriausia jai dirbi su tokias dalykais visa darba pabaikti kaip dideli ir tik tada mazinti
o man noretusi kokio nors kitokio bg, gal isvis foto idejus ir uzblurinus tada ta gaubli, kuris atrdodo superb Oo, palikti ji tik viena, na tegul ir kiti burbuliukai pasilieka, juos padodginus, paspalvinus kad tiktu prie bg ir atrodytu isvis Oo... bet cia tik mano liguista fantazija
Jei nori kad blending options nesikeistų eini ant layerio su dešniu ir spaudi group to smart new layer ar kažką pan. tada resterize kaip teksto layerį jei reikia.
Abyss rašė:Jei nori kad blending options nesikeistų eini ant layerio su dešniu ir spaudi group to smart new layer ar kažką pan. tada resterize kaip teksto layerį jei reikia.