Sveiki visi.

Taigi prisistatau. Esu Justina (Justė,Jusčioks,Justulė ir t.t mane draugai vadina) Man yra 14metų esu iš Kauno. Esu be galo užsispyrusi ir neperkalbama. Visada laikausi savo nuomonės ir nesvarbu, kad klystu. Greitai mokinuosi, moku rodyti dėmesį. Esu be galo jautri ir greitai užsiplieskianti, greitai, galbūt net per greitai įsimyliu ir prisirišu prie žmonių. . Tačiau su draugais aš kitokia – atsipalaidavusi, pasitikinti savimi, sveikai išprotėjusi ir nesugebu nusėdėti vienoje vietoje. Kitaip tariant esu nenuspėjama.
Na esu linksma ( Kaip draugai sako linksmu plauciu

) , megstu bendraut bei ilga laika praleidziu su draugais . : ) Mėgstu fotografijas, kurti GFX,apsipirkinėjimus, laiko leidimą su vaikinu. Mėgstu (tiksliau dievinu) Sportą, sveikatą, krepšinį, tinklinį. Mėgstu kavą, arbatą (dažniausiai juodą, nerūkau. Labiausiai myliu (o tiksliau negalėčiau gyventi be) draugų, šokių, kalėdinio šurmulio ir kalėdinių lempučių, gerų knygų ar filmų, juoko, gero oro, žvaigždėtų vasaros naktų, juoko per pamokas, šypsenos, vasaros lietaus, MUZIKOS, dainavimo, gyvūnų ir panašių, širdį glostančių dalykėlių. Mėgstu tobulėti, one sedėti vienoje vietoje. Čia atėau nes noriu ko nors išmokti, ar sužinoti.
Nemėgstu. Patyčių, kebabų, cigarečių, visokių Mijų, Yvų, 69 danguje ir panašių, dailės, matematikos, istorijos, geografijos, fizikos, kūno kultūros (nes mokytoja labai bloga ir neleidžia daryti daug ko

(), piktų kiškių, veiksmo filmų, tų žydruolių smurfų, transformerių, razinų, šlapdribos, knarkimo, Petruškevičiaus ir panašių, tiesiog šlykščių dalykėlių.
Fotoo >