PURIS rašė:.crucifix rašė:PURIS rašė:Už 4.
6 - toks jausmas, kad paimtas stockas ir viskas, kol įrodymų nebus, tol nebus įrodyta, kad tai ranka piešta.
O publikuotų darbų aš siūlyčiau iš viso nebepriimti... Ir šeštas darbas net temos neatitinka..
Nusišnekėjai visais galimais būdais :}. Pirma 6 darbas tu gal neprižlybini, bet gi viskas ten po vandeniu. Antra Jei būtų stock'as tai stockas būtų jau kažkieno padarytas darbas, nes matosi kad su pen tool'u padaryta (nebent tie akmenukai stock'as) . Trečia nejau imagination.lt pro vertintojai neatskiria jau kur yra darbas darytas su pentool, o kur stock'as. Sorry už offtopic, bet tiesiog tokia mano nuomonė :/
Ten kur paryškinau tai turėjau omenyje 7 darbą, kurio jau nebėra tik tiek, kad galvojau vieną, o parašiau kitą. O dėl regėjimo, tai tikriausiai, kad senstu ir nebeprižlibinu kur daryta su pen tool, o kur paimtas stockas. Šiaip niekas tų vertintojų pro nevadina... Aš save iš viso laikau pusiau žaliu ant PS ir man nėra didelio skirtumo...
:/ Nepasiteisinimas atsakant kad sensti kai tau 16 ar keik ten

. Bet šiaip aš nujaučiu kieno yra tas 6 darbas, galerijas pravertus nesunku būtų pastebėt kas darė su pen tool'u žuvis :}.
P.S. Lol pusiau žalias ant ps gali būt, bet vertintojas manau turi suprast klaidas, technika, trukumus pamatęs darbą.
P.S.S. Fargucai, nesuprantu aš taves truputį. Matosi, kad padaryta pen tool pagalba, tai wtf koks dabar skirtumas ar jis darė žėdamas į koki stock ar ne jei čia 3x darbas geresnis už visus kitus tiek technika, atlikimu, kompozicija.