Neturintys humoro jausmo neskaitykit.
Sveiki aš Smiltė.

Gimus esu 1997.O6.25. [tikroji Kaunietė ] Kaip dauguma sako esu faina, nuoširdi, *graži* , ENERGINGA, linksma ir draugiška. Mėgstu būti su draugais, vaikščioti po pardudotuves, linksmintis, klausytis muzikos be abejo bandau dirbti su PS, nors nekas dar iseina.

Na ir t.t. Nepatinka daryti tai kas yra nuobodu, atsibode ir pan....

Labai nemėgstu kaip man žmonės *lyzinasi*. Vadinu juos *LIURBIAIS*.Nebūk toks ir tu!
Namuose mes tryse, neskaitant durnėko - šunėko. Jis tikras tankas, pramuštgalvis.... [yra prarijąs adatą, smagu!]

Na o šiaip namuose esu su sese - Sima, tikras uraganas. siaučia per visus šilainius. [šilainiai - čia aš gyvenu...] Mama - rėksnė, bet retai toke būna.
![Wink ;]](https://imagination.lt/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Dar turiu ir antrą sesę ji Anglijoje. Su savo sugyventoju. Ir su vaiku - Dominica. Ne Dominyka o Dominica. Įsikalkit į galvą. Ji tikras velniūkšiškas angelas, nors jai tik 7 mėnesiai. Šiandien suėjo. Tėtis -. Taip, ooooo taip. Čia jis - humoristinis žmogelis kuris kiekvieną ryta padarydavo man pusryčius ir išvesdavo už mane šunį. Prikolas ane? Doup! Pamiršau Parašyti rašinėlį LT kalbai... Nu jo... Nustebai? Einu vasarą į mokyklą nes nesu jau tokia ir moksliukė....
Ko dar nori?.. Užteks, adjos amygos draugeliai! Noriėčiau pasakyti, jai kas galėtų man labaiu padėti PhotoShopo gaudytis parašykit čia ar į PM. Susirašytmėm, man pagalbos reikia!
Ačiū, kad turėjot laiko paskaityti apie manęęęę.
P.S. esu šeštokė! Pradėjau eit nuo 6, nes tipo darželį nebuvo ką veikt...