Visi matau čia taip gražiai prisistatinėjat, tai jau aš nepabėgsiu nuo šios pareigos ir taip pat prisistatysiu.
Šiaip, iš esmės, jau kaip ir prisistačiau savo sukurtoje temoje, Video kūrėjo kampelio sekcijoje, bet ką jau čia. Rašalas čia nieko nekainuoja, tai pasikartosiu

Esu Skirmantas Stankevičius. Man 21 metai. Esu santūrus ir ramus vaikinas, kilęs iš mažo, gražaus miestelio pavadinimu Seda. Šiuo metu esu studentas, kuris studijuoja Vilniaus Universitete. Studijuoju istoriją, tačiau išduosiu paslaptį: montavimas ir reikalai su video produkcija mane veža kur kas labiau nei mano specialybė Šiaip, kaip bebūtų , nesu koks tai ypatingas ar ką, tiesiog, kaip ir jūs - myliu kažką kurti, kas džiugintų tiek mane patį tiek aplinkinius. Mėgstu montavimą, kuris mane, tiesiog, veža. Su lyg kiekvienu darbu bandau atiduoti visą save. Naujas video projektas - naujas iššukis man. Visad dirbdamas ties nauju projektu, siekiu, kad šis būtų bent kažkuo geresnis už praėjusį (galbūt tiek idėjos įgyvendinimu bei techniniu atlikimu).
Šiaip, kas liečia mano kitus pomėgius, tai jie žmogiški, kaip ir daugelio klausyti muziką, ilsėtis, keliauti, pasportuoti, mylėti ir būti mylimam (na, gerai - be juokų) Na, ir šiaip džiaugtis kiekviena prasminga bei džiugia akimirka gyvenime.
Jei konkretizuojant muziką ir jos klausymąsi, tai esu gal senamadiškas ar panašiai (na čia jau kiekvienam spręsti pagal save), bet, anyways... Mėgstu classic rock, progressive rock, na ir indie rock bei post rocką. Mėgstu originalią, melodingą muziką. O šiaip nesu žmogus ribotas, juolab, kai tenka dirbti su video projektais, tu turi prisitaikyti ir prie auditorijos ir naudoti tokį muzikinį takelis, kuris patiktų ne tik tau pačiam, bet ir kitiems. Tenka naudot ir DnB bei kitos elektroninės muzikos, kuri, iš esmės, yra nebloga. Jei tik jaučiu skoningą jos kompoziciją - žalia šviesa. Klausom. Džiaugiamės.
Šiaip apie sportą, jei trumpai - mėgstu tiek krepšinį tiek futbolą. Tiesa, pastaroji sporto šaka man labiau prie širdies jau nuo vaikystės. Na klubų, už kuriuos sergu, galbūt, neišduosių, paskui dar prasidės fanboy karai

Tikiuos praleisti čia smagiai bei prasmingai laiką.
Pagarbiai, Skirmantas.