gal ir tavo teisibe su tuo seseliu na palauksiu kitu pasisakimu nes manau kad tu dabar tesiog is pikcio komentuoji mano darbus nors musu ligiai skiresi tu A lygio o as šiaip pradedantis todel kaip ir tavo patarimai man naudingi
Ne ideja buvo padariti mango bet kad atrodytų ne multikinis personazas bet ir pats dabar matau kad nevikusi ideja sekanti karta reikia kokia savaite ant destupo palaikit kad pamatitum savas klaidas
seselis rašė:Nebera kazkodel ideju kolazams tai nors fotkes perdirbsim
modelis perdirpta
na, stockas geriau atrode, prastai su sviesos fizika ir tais plaukais, patiko tik tas blikas ant smakro, logiskai atrodo, o visa kita siplnokai. pacios idejos nekomentuosiu, '91 kvepia
tad dabar gali apsiraminti kai sužinojai kas komentuoja saga šiaip nieko ypatingo toje skrajutėje nematau tik kad garsus pavadinimas .... o kas lečia fotomanipulacija merginos tai pats pirmas daiktas kuris turbūt krenta į akys tai tie plaukų segtukai ar kaip jie ten vadinasi tai jie visiškai netikroviškai atrodo reikėjo labiau prie šešėliavimo dirbti ... dabar atrodo lyg tie segtukai tik iš vienos pusės ir dar nuo tu segtukų kažkaip nelogiškai krenta šešėliai kas dėl plaukų tai per daug tų plaukų .. man atrodo o šiaip plaukai gerai nupiešti su planšete piėši? o taip tai visai patiko galbūt fonas galėjo būti įdomesnis.
na, saliut, seseli tik pora mazu klaideliu, ant mergaites veido per salta sviesa, ziurint i saule atspalvis turetu but siltesnis ir jei blurini, neblurink su gaussian blur, naudok lens blur ir taure kampe apacioj, persviesi