Kūrinių publikavimas Dideli kūriniai

sagos stalčiuje

Narių kurtos foto manipuliacijos, kompiuteriniai piešiniai ir panašiai

Standartinė saga » 2014 Bir 18, 19:37

sveiki,

ačiū,
turiu naują portretą:
Paveikslėlis
ką manot?
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė coolvetica » 2014 Bir 18, 22:26

montažas? gyvas tas po kaire?
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Taškai: 293

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė saga » 2014 Bir 19, 14:16

geras klausimas :)
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė saga » 2014 Bir 24, 19:42

naujos nuotraukos stalčiuje:
Paveikslėlis
ką manot?

daugiau: Fotografas Kaune - Justas
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė coolvetica » 2014 Bir 24, 23:04

biutiful.

btw, kaip glową iš merginos išgavai? apkirpai ir su soft brushu po apačia? Žodžiu, kiek kompo čia?
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė saga » 2014 Bir 25, 11:09

apkirpti? ka turi galvoje, ta prasme kurias vietas?
bendrai, dodge and burn ir vinjete finale
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė coolvetica » 2014 Lie 17, 17:43

aiškumas, šiaip ties plaukais nlb aišku man prieš tai buvo iš nepatyrimo tuose dalykuose (:

paro kažką su spauda/ui : /
jei turi
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė coolvetica » 2014 Spa 19, 17:57

Viename savo interviu į klausimą

Ką rodai savo pavyzdžiu?

atsakei

Kiek daug galima išmokti, sužinoti ir susikurti sau veiklą, profesiją be visuomenei priimto mokymosi modelio.

Taigi, kaip suprantu, esi savamokslis? Kaip nusprendei juo būti ir kaip į tai reagavo tavo darbdaviai (kurie dabar jau turbūt ir neaktualūs)?

Ir dar vienas klausimėlis dėl freelance. Tavo darbų galerijoje - daug solidžių įstaigų. Visi užsakymai - per pažintis, ar per portfolio, ar įvairiai? Kiek tam padėjo reklama internete?
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė saga » 2014 Spa 20, 18:28

Taip, esu savamokslis, nes tai efektyviau, pats renkiesi medžiagą ir žiūri kas tau įdomu, pats nusprendi ką jau moki, o ką dar ne,
šioje srityje diplomai negroja, groja portfolio,

klientai - įvairiai,
labiausiai padėjo turbūt rekomendacijos ir versliukai.lt :)
planuoju atsinaujinti weba, matuosiu iš naujo
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė coolvetica » 2015 Geg 10, 11:01

Esi minėjęs, kad nepatiko tau darbas reklamos agentūroje ir išėjai freelance. Man įdomu kokie būtent aspektai - deadline'ai, spaudimas, stresas, kontrolės stoka, agentūrinis centiped'iškumas? Pats iš esmės tik agentūrose esu dirbęs, pripratęs prie nuolatinio spaudimo ir mažų terminų, bet tos agentūros nebuvo didelės ir dažniausiai orientuotos į vieną discipliną (print arba web), ir vis svarstau, ką reikštų dirbti tarpdisciplininėje aplinkoje, kur vieną dieną galvoji, kaip sukurti badass pakuotę, o kitą - jau sėdi prie kažkokio kliento reklaminės kampanijos internete. Ar taip iš viso būna, kiek pats esi su tuo susidūręs, ir kokia tavo nuomonė apie agentūrinį gyvenimą Lietuvoje apskritai.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Standartinė saga » 2015 Geg 12, 08:44

ačiū už klausimą,
pagrindinis aspektas buvo tapti nepriklausomu, ko gero daugiausia prisidėjo tas minimas centipediškumas, nepatiko būti tiesiog dizaineriu, norėjau rimtesnių apsukų, pereiti į kitą pakopą, jaučiau, kad tam esu pasiruošęs ir liko tik išsibandyti, pradžia buvo sunki, bet vaisiai dabar skanūs,

be abejo agentūrinė patirtis yra neįkainojama, man pasisekė, kad mane mokė ne univeras/kolegija, o pati agentūros virtuvė, mokė ne tik tų techninių dalykų, bet ir komunikacijos su klientais, projektų valdymo etc., buvo didelis šuolis, tik po kurio laiko tai supratau ir įvertinau, esu dėkingas,

dabar pastebėjau, kad svarbu išsirinkti labai konkrečią discipliną, nebandyti apsižioti viską, na, nebent esi vunderkindas, bet tada reikia ieškoti kitos kalbos su laiku, kartais atrodo, kad viskas sekasi, bet reiktų padaryti išvadas, kur daugiausia perspektyvos, tiek finansinės tiek kūrybinės, ir didinti apsukas toje vietoje,
daugelį metų buvau kaip ir print platformoj, pastebiu, kad po truputį persiorentuoju į web/ui/ux reikalus,

dar svarbu, kaip freelanceriui, pozicionuoti save kaip mini agentūra su daug dėmesio klientui, susitvarkyti savo įvaizdį, dirbti kaip agentūrai, daugeliui atrodo, kad freelanceris mažai kuo skiriasi nuo ką tik diplomą gavusio jaunuolio - reiktų tai pakeisti, bendrai, freelancinimas manau bus sparčiai besiplėtojanti terpė,

ir ar grįsčiau į agentūrą? spėjau sulaukti pasiūlymų, bet kol kas dar ne;

tikiuosi atsakiau į tavo klausimą,
linkėjimai
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Kūrinių publikavimas Dideli kūriniai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: