Žaidžiau gan ilgą laiką nuo 1 runescape. Manau kažkur 5 metus žaidžiau, bet užtad koks versliukas Užkeli level'ius ir pardavinėji account'us nor tai nelegalu, versdavau membu nelegaliais ir legaliais. Ir dabar yra biznis iš mažesnių vaikų. Užkeliu level'ius o jie man sumoka užtai
Jo tikrai anksčiau galima buvo darytis tieeeek šaibų kiek tik nori.. Tereikia paaukot porą mėnesių žaidimo lvlinimosi. O po to į Duel Areną ir lupi visus.. oj kiek alaus gerta buvo už žaidimo pinigus.. nepatikėsit
Tupac Amaru Shakur rašė:If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
As runesCape Zaidziau dar kaip buvo Classic runescape buvo tik 78 levelis Memberiu nelegaliu buvo pasiverti vieni juokai ir negaudavai jokio bano, bet jahax sugalvojo padaryti akcije ir igivendinti baninti visus nelegaliu membus tai va as gavau bana o buvo 78 levelio nuo to tarpo pradejau normliai zaisti Rs dabar jau isizaides esu 113 levelio bet pradeda pabosti kaip panaikino Wildas ir kita padare PVP su PvP padaugejo ir bugu kuruos labai lengva padaryti nesuprantu iki siol ar ta buga kuri zinau yra neistaisomas ar legaliu man rodos legalus bet dauguma slepesi nedaro nes bijo tai va mano istorija
pradėjau lošt tai niekas manęs nesustabdė lošiau, lošiau ir lošiau vien kalba ėjo su draugais apie runescape po to apvogė visą banka ir nebelošiau. po to su draugeliu pradėjau kelt nuo 80 iki 89 po to jį pavogė vėl nebelošiau ir galiausiai po 2 mėn. vėl pradėjau lošt bet tik retai