sup negerz, me bak. Buvau truputį kaip ir apmires ant gfx dėl kompo problemų, dabar pc gyvas ir bandysiu visu pajėgumu toliau varyti sigus. ČIa dar sigas kurį sugebėjau sukurti ankščiau. laaaaaaaaaaaaabai minimalistic eh.
toks fainas effectas tiesiog aš pasigedau to kad tas effectas labiau isilietu i žmogu tą tekstas visai nice tik ji reiktu perkelt i sona kur nors prie peties gaar'os gal dar truputi didesni padaryt. šiaip gražu
Ne. Nepatiko. Tuscias toks. Bg prastas. Tekstas tai vos iskaitomas. Net kompozicija nelabai. Auksciau ta renderi pakelt noretusi. Ir ryskesniu efektu reiktu.
va čia tai jėga Nutrink nuo veido tą efektą. Gražiai tiles įkomponavai. Gražiai sudėliota viskas. Pagirtina. Darbas su mintim, idėja. Reikia tik tobulint ir nežinau kaip kitiems, bet efektai suteikiantys tokio kaip purvinumo, lyg popieriaus lapas man nepatinka. Manau galima sužaist su GM, burn, dodge, light ir bg dar paįvairint ir biškis ant bg blur
Man patiko sitas darbas, ideja gera deja nelabai suprantu tokio stiliaus man nelabai ir ziurisi panasu i koki filtra tai opacy Galetu mazesnis but aisku ne man suprast :/