Tris metus kažkur užsiiminėjau tokių video kūrimu, pateikiu čia nuorodas į geresnius savo darbus(kaip supratau šitoj skiltyj galima tokius darbus dėt):
Patarciau paziuret mano darbu tada kazka aiskint. Nemoki priimti kritikos . Siaip as dirbu su AAF ir Premiere. Sony vegas nenaudoju. 49-darbai-t407.html
tai .. ka tu nori man tuo savo linku pasakyt, kad ten keliu sekundziu vid.... kaip aš galiu tavo editinga , syncinga ivertint...? visiskai ne i tema papostinai zodziu ir vaidini, kad daug supranti...o kritika as priimti moku - detalia, kai kritikuoja zmones kurie tikrai supranta ta dalyką.
Tai ko tu cia tada atejai. Cia visi GFX mokynasi. Cia nerasi tokiu profesionalu, kokiu tau reikia, kurie duos patarimus apie montavima ir t.t. Nieko as cia tau neprivalau aiskint. Siaip as nevaidinu, kad daug suprantu. As iš tikrųjų daug suprantu. Pas tave nelabai yra ka komentuoti... Daugiau nebekomentuosiu tavo darbu kuriuos gali kritikuoti tik profesionalai kurie viska supranta.
nu vat ir nusišnekėjai 49 - sakai naudoji tik AAE, bet domiesi montavimu...AAE ir premieras naudojami compositingui, efektams, intros ir pan.. o vegas montavimui, sakei vegas nenaudoji... jau matau, kaip tu daug supranti...