Nu ka aš čia dar neišmanėlis, noriu paklausti su kokia programa geraiausiai kurti reklaminį video su spec. efektais. Ir ar imanoma tai padaryti su adobe flash.
Kaip aš nepatenkintas kaip manę cenzūruoja, tuo labiau, kad gražiai rašau ir mažai. Mano kantrybė irgi nebegalinė.
Iš sony vegas galima tikrai daug ką išspausti... Priklauso ką ten nori reklamuot, nes jei iš nufilmuotos su kamera medžiagos tai sony vegas tiks tikrai, bet jei viskas "kompiuterizuota" tai after effects.
dar vienas klausymas, iš kur gauti efektą CC particle world, kurio reikia per basic training video siužetuose, tiksliau ji naudoja, nes mano programoje jo nėra.
Kaip aš nepatenkintas kaip manę cenzūruoja, tuo labiau, kad gražiai rašau ir mažai. Mano kantrybė irgi nebegalinė.
Kad normaliai dirbt su AFX (after effects) reikia turėt tikrai nemažai skilų, būtų sunku šiaip geriause manau Sony Vegas, turi lygei tas pats galimybes kaip Premieras imkit, tik viskas žymiai lengviau. Aišku naudot koki ramped slow-mo aišku afx, o jei su keyfraimais žaist tai ir premieras, bet manau tau pilnai užtektu vegaso, tau rinktis : )
Reklaminiui video gerai tiktu sony vegas. Nes jai esi tik pradedantysis, tai nesusigaudysi tame after effect. Zinoma gali dar bandyt su 3d padirbet pvz su 3D Max'u ir paskui sueditinti viska sony vegas'e.