Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

RandomHunt3R [N]

Sužinok savo lygį, pateik komisijai naujausius savo darbus

Standartinė RandomHunt3R » 2011 Rgp 03, 11:30

1.
Paveikslėlis
2.
V1
Paveikslėlis
V2
Paveikslėlis
3.
V1
Paveikslėlis
V2
Paveikslėlis
4.
V1
Paveikslėlis
V2
Paveikslėlis
V3
Paveikslėlis
Gal galima kiekvieno darbo lygį atskirai?
Vartotojo avataras
RandomHunt3R
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 327

Kovų lygis: N

Reputacija: 7 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2011 Rgp 03, 11:33

high n
n
n
high n

HIGH N
Vartotojo avataras
f5.kP
finger5™
finger5™

Medaliai: 21
Taškai: 2022

Kovų lygis: B+

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2011 Rgp 03, 14:46

Pirmame darbe nepatiko tai, kad kaire visiskai nutamsinta, galejai vietoj nutamsinimo megint ipaisyt kokiu nors efektu, kai kurios efektu vietos yra overconstrasted, reikejo nutrint nuo zmogaus efektus ir siaip patys efektai nelabai patiko. Antras darbes nelabai patiko, iskart uzkliuvo ta pentool juosta su outer glow, tekstas nelabai patiko, fonas prastos kokybes ir spalvos nepatiko fono vietomis ten auksciau kur tamsiau bisk, lightingas kazkoks keistas :roll: manau, kad ten saule, bet jeigu ten tikrai saule tai kodel tie auksti pastatai nutamsinti. Treciame darbe nepatiko spalvos, prastas tekstas, truksta efektu, lightingo, tas cm nebutinas, nelabai graziai ziurisi tie orandziniai shape. Paskutinis darbas is cia esanciu patiko labiausiai zema b net jam galima duot manau, o siaip tai tas duplicatinimas man asmeniskai nelabai, spalvos visai geros, tekstas irgi pusetinas, bet butu idomu pamatyt versija be tu sonu sukarpytu.

N lygis.
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Karolina. » 2011 Rgp 14, 15:26

1. spalvos visai geros, lightingas irgi, patiko tos šviesytės. Bet efektų kompozicija nekokia, jie išmėtyti labai po visą darbą.
2. Prastas labai, tos linijos su outer glow nepatiko, tekstas irgi. Efektų kaip ir nėra daugiau. Fonas perryškus man šiek tiek.
3. tos linijos prie žmogaus visai gerai atrodo. Darbas man kažkoks pablukęs, prastos kokybės. Tekstas prastas, tas clipping mask grožio nesuteikia, tik trukdo.
4. Šitas man geriausiai atrodo. Spalvos man patiko. Tekstas įdomiai padarytas. Galėtų apšvietimas geresnis būti ir merginai kokybės trūksta.
N
Vartotojo avataras
Karolina.
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 31
Taškai: 2345

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Maži darbai Klasifikavimas į A, B, N lygius

Prisijungti

Forumo stilius