SAuSER - Keliesi pranešimų skaičių ar kas tau? Yra mygtukas Edit.
Ir taip pats kiek suprantu naujokas, dar čia tipo rašai eik skaityti pamokas (nors pačiam dar reiktu) (Aš nieko dėl to nesakau aš pats jam tą pati noriu pasakyti, bet čia tiesiog ateina, į kiekvieną naujoko galerija ir pastoviai: eik skaityti tutų, aš manau, kiekvienas galime tai padaryti, geriau yra nors šiek tiek kiek įmanoma kritikos (ne stūmimo like: tavo darbai Š... ar tai kažkas tokio.)Na, o tuomet galima parašyti, kad eik pamokas paskaitinėk ar tai kažką. Nu žodžiu nežinau, kaip pasakyti ką turėjau omeny, bet nesvarbu)...
Nesakau, kad aš čia koks kietas ant PS or something tik tiek, kad nervina tokie dalykai.
Raideris - Dėl darbų manyčiau, gal kai kur ir ižvėlgiu idėja tačiau įgyvendinimas sunkus. Na išties paskaityk pamokas apie apie viską pradedantiesiems kaip tekstas, kompozicija, depth, lighting puiki pamoka yra supremo. Tuomet skaityk sigų tutus daryk oc, išmoksi effektų galėsi išgalvos daryti ką nors.
P.S. Kaip per tris dienas tai geri darbai (palyginus su kitų naujokų (pvz. Mano kai pradėjau su ps)..