Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Puslapio skirstymas kolonomis su CSS

Šiame skyriuje visi klausimai susiję su grafika, reikalinga pagalba

Standartinė chezzy » 2008 Rgs 07, 16:04

Sveiki. Turiu problema. Gal kas galėtų pasakyt (duot css kodą ar nuorodą į kokį šaltinį) kaip reikėtu padaryt tokį tinklapio išdėstymą, kaip nubraižyta mano pridėtame paveikslėlyje. Man kad ir kaip bandyčiau nesigauna su ta kaire ir dešine puse. tie float nesigauna, bandžiau ir dar kažkokiu būdu, bet niekas neišejo. Man tas footer'is gaunasi ne pačioj apačioj, žemiau kaires ir dešines puses, o lygiai su lig ta vieta, kur baigiasi header'is. Koks turėtu būt kodas, kad footeris gautųsi po tos tinklapio dalies, kuri yra suskirstyta į kaire ir dešine puses(kaip parodyta brežinyje). Manau supratot kame pas mane problema. jei dar ko trūksta, rašykit, pateiksiu daugiau informacijos. ;)

Pavyzdys, kokį tinklapį noriu padaryti - http://www.ipix.lt/desc/65524294/
Brėžinys, kokioje vietoje man gaunasi footeris - http://www.ipix.lt/desc/79968179/
chezzy
Naujokas

Taškai: 4

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Marmadejs » 2008 Rgs 07, 18:16

pirmiau lenteles ir tik tada footeris arba numesk i apacia
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Marmadejs
Aktyvus dalyvis

Taškai: 105

Kovų lygis: B+

Standartinė Tomas » 2008 Rgs 07, 18:38

Arba pas tave tos lentelės gaunasi kaip bg arba čia tu taip parodei. Šiap Foterį permesk su TD TR tagais. Reikėtų viso kodo ką tu ten pridares esi tada sutvarkyčiau
Vartotojo avataras
Tomas
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 531

Reputacija: 81 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė promo » 2008 Rgs 07, 19:07

šiaip jis kalba apie css, div tagus man rodos... Na jei taip visus langus nustatyk "float:left;" ir visus įdėk į vieną divą, tarkim "<div id="visas"></div>" jį nustatyk, kaip pagrindą webo. Tarkim margin: auto; height: auto; width: (koks ilgis tu lentelių);. Turėtu veikti. ;)
Naktinis tas mano budejimas su kompiuteriu - tikrai neveda. Hei, kas per deafult theme - minusas.
Vartotojo avataras
promo
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 311

Kovų lygis: A

Reputacija: 38 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė chezzy » 2008 Rgs 07, 19:56

Šitą problemą išsprendžiau :) Tačiau dabar iškilo nauja problema :) turiu parsisiuntęs štai šį http://www.v3chat.com/shoutbox.php shoutbox'ą savo tinklapiui, tačiau jame rašant žinutes vietoj lietuviškų raidžių pasirašo heroglifai. Internete šiek tiek radau informacijos, kad reikia kalbos failui priskirti utf-8 koduotę, tačiau kaip tai padaryti? Ką ir kaip daryti, kad man shoutbox'e rodytų lietuviškas raides? ačiū.

P.S. Arba jei kas nors žinote geresnių shoutbox'ų, prašau siūlykite man, nes dabartiniu dar nesu visiškai patenkintas ;)
chezzy
Naujokas

Taškai: 4

Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija