Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Problemos su PS vaizdu [išspręsta]

Šiame skyriuje visi klausimai susiję su grafika, reikalinga pagalba

Standartinė s`Design » 2012 Vas 06, 20:39

Sveiki, turiu prblemą su PS. Pas mane tokia situacija:

Kai pas mane vaizdas būna 100%, 50% ir t.t, vaizdas būna normalus, tačiau kai nustatau ant 70, 60, 65, 73, 98 ir visais kitais skaičiais išškyrus tuos 100, 50, 200 ir t.t, vaizdas akivaizdžiai suprastėja, kraštai tampa nelygūs ir t.t:

Paveikslėlis

Aš taip negaliu dirbti su PS, ką man padaryt, kad viskas būtų normaliai?
Vartotojo avataras
s`Design
Naujokas

Taškai: 14

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2012 Vas 06, 21:37

Nepadarysi, nes PS atkuria tik rastrinę ( taškinę grafiką )...
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė s`Design » 2012 Vas 06, 21:43

? Nesupratau, bet anksčiau man viskas tvarkoje būdavo, kol čia neseniai iš tikrųjų kai kroviaus .psd failą, kažkokius err du išmetė, nekreipiau dėmesio išjungiau ir toliau viskas atsidarė, tačiau žiūriu, kad su zoom blogai! (Dėl tos tavo grafikos, tai nepagalvok, kad man tik su šituo blogai kur foto yra, man taip su visais ps darbais)
Vartotojo avataras
s`Design
Naujokas

Standartinė KasperaviciusR » 2012 Vas 06, 22:24

Tu debilas ar skaityt nemoki? PS ATKURIA RASTRINĘ GRAFIKĄ, NORĖDAMAS GAUTI VEKTORINĘ DIRBK SU VEKTORIKOS PROGRAMA IR GAUSI VISUR IR VISADA LYGIAS LINIJAS....
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Standartinė Sauliaus » 2012 Vas 07, 00:01

lol. taigi ir fotoshope galima vektorine grafika daryt. pries caps locka ijungdamas pasiskaityk :!:
Vartotojo avataras
Sauliaus
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 302

Reputacija: 7 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2012 Vas 07, 00:13

Sauliau, dėl šito neprieštarauju, bet pačiame photoshope visada viskas bus išreikštas pikseliais, o ne vektoriais. Nesvarbu ar tu darysi shape'us ar pieši pasiėmęs brush tool'ą, vistiek pritraukęs ekrane gausi pikselius, nes jis neatkuria kreivių...
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Standartinė saga » 2012 Vas 07, 10:12

tas neryskumas (crispas) atsiranda del pixeliu santyklio neatitikimo atzoominant, tiesiog neimanoma sutalpinti i viena monitoriaus taska daugiau pixeliu - vaizdas issikraipo
bet tai niekam netrukdo, tuo labiau igalutiniam exportui itako snedaro :vsad: :roll:

p.s. kasparaviciau, su vectoriais nevisada gausi lygias linijas, labai sumazinant - issikraipo - tenka perpiesinet (tarkim ikonus)
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė s`Design » 2012 Vas 07, 15:19

Nu bet blem, aš negaliu piešti didelių darbų, man reikia pasididinti bent ant 70proc. kad matyčiau tiksliai, 100proc per daug, o aš negaliu 70proc, pasidaro vaizdas sumautas, o anksčiau VISKAS TVARKOJE, PASIDIDINDAVAU KIEK REIKIA, ar kažką pakeičiau? Man tie jūsų "protingi" pasakymai nieko nereiškia, vienas sako vektoriai gali, pixeliai negali, jėzau, ką daryt aš klausiu jei man viskas tvarkoje būdavo iki error kažkokių?!
Vartotojo avataras
s`Design
Naujokas

Standartinė dewymoon » 2012 Vas 07, 16:12

Tu kai didini vaizdą, tai didėja tie maži maži taškučiai kurie sumažinus susilieja. Tie taškučiai vadinami pixeliais. Nu tu suprask, kai didini vaizdą tau didės tiktais tie taškučiai, ir gausis "kvadratinis vaizdas" pritraukus arti.

____
apskritai manau, ne tame tavo problema. bandyk paspaudus zoom toolą paspausti ant pačio krašto vaizdo ir laikyti, o atleisti ant kito krašto. tada bandyk mažesnį plotą pažymėti. ir viskas bus ok manau, man kažkada taip buvo, tai taip dariau, bet gal tavo problema dar kita. :D
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
dewymoon
Aktyvus dalyvis

Taškai: 136

Kovų lygis: N

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė s`Design » 2012 Vas 07, 16:56

Aš suprantu kas yra pixeliai, ir viską suprantu, tik noriu pasakyti, kad taip visiškai negali būti. Išbandau tavo variantą.

P.S Nepasiteisino. Keista, niekas nenorėtu pabandyti per TW sutvarkyti? Nepavyks, nepavyks, ką jau padarysi.
Vartotojo avataras
s`Design
Naujokas

Standartinė Dilex » 2012 Vas 07, 17:16

Man tai visad taip buvo (ir ko cia uzsipuolet zmogu su vektorika ir nevektorika, gi jis nekalba apie tai kad prizoominus 3200% mato kvardraciukus..), as jau priprates, nemanau, kad per daug sukelia problemu, nes kaip minejo issaugojant viskas normaliai buna. Jei rasi tam pataisyma pranesk, dekui :!: :nice:
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė s`Design » 2012 Vas 07, 17:24

Šakės, kažkaip sutvarkiau, kai prieš tai perėjau per View viršuje visus nustatymus, sukūriau naują dokumentą, ir vuolia?... :DD
Vartotojo avataras
s`Design
Naujokas

Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija