Man išsaugoja gerai, taip kaip ir turi būti. Darant darbą spalvos nėra tokios, kokios turi būti. Kaip ir tam pavyzdy, ant juodo fono uždėjau baltą teptuką, ir visą vaizdą rodo su rudais atspalviais, kai išsaugojus rodo viską gerai t.y. juodai baltą
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
zmones, man ta pati problema. naudoju PS cs4 ir kai ikeliu koki paveiksliuka jis buna truputi rudesnis, o taip pat spalvu paletej virsuj kaireje ne balta spalva, o kazkokia gelsva! zodziu ka daryt kad spalvos butu normalios?? plz padekit!
Na nežinau ar padėsiu, nes nesu susidūręs su tokia problema, bet man atrodo, kad reikia eiti Edit->Color Settings... Ten atsidaro tokia lentelė. Siūlau pakopijuoti mano nustatymus gal padės
tam pirmam pas mane nera to North America (yra tik Custom) ir to CMYK (cia turbut del to kad pas mane Ps portable). nustaciau visa kita kaip screenshot'e - nepadejo