Su draugais kaip minejau kalbejom irgi viska juokais taip jei karas butu. Bet as neisivaizduoju kaip butu baisu per kara. Gyveni kaskokiam nerime ir t.t. Vienu zodziu butu sikna .
Klausykit, tos pranašystės pakankamai daug ir logiškai išmąstomos. Geez. Ir genijum būt nereik, kad suprasti, jog bus dar bent vienas pasaulinis karas, o maždaug laiką nustatyti, tai irgi gali mėginti. Man patiko, kaip kažkas sakė, kuo tiki, tas ir pildosi. Žmonės jau per daug įtikėjo viskuo. O dėl karo Gruzijoje, tai eina tie rusai po velnių... Šitaip negalima elgtis. Nu bet pom...
žodžiu, vis tiek, pažiūrėkit, žmonija nuolat kariavo, niekada nebuvo visur taikos. Pastebėjot? Tai kodėl gi dabar turėtų viskas liautis... Tai tos pranašystės dėl karų, kaip ir netenka prasmės...
Na man vistėk kažkaip čia įtartinai gi jis prieš 500metų mirė man rodos... o dabar beveik viskas tiksliai pildosi, negi nekeista kad kažkoks žmogus prieš 500~ metų nuspėjo ateitį? Man tai nedgi labai, ir šiais dalykais tikiu. Dabar ir jaučiosi kaip nesavas. ;/
O kur įrodymai, kad ten iš tiesų jisai viską nuspėjo, gal iš tiesų dalį sufalsifikavo... Ai, ir nu bliamba, daug kur tokių panašumų gi gali surasti. >_<. Geez. Galima tuo tikėti, bet ar nuo to tau geriau bus?
Man jus naivus. Jie gal tokiais ginklais net nekariautu. Speju ginklu yra zymiai galingesniu ir geresniu israsta. Tik paprasti zmogeliai nieko nezino. Gal as per daug fantazuoju .
ne tik ruskelej turi visokiu šūdo prisigamine, pamiršom azija jie ten wapše su savo fantastika, velniai žino ko ten prigamino, kokio lazerinių naikintūvų ar dar ko nors... sry už nusišnekėjima