Sveiki. Aš esu visai žalias PS darbuose, bet noriu išmokti kuo daugiau ir gražiau. Taigi aš jūsų noriu paklausti nuo kuo gi man pradėti bandyti kažką padaryti ? Nuo kuo jūs pradėdavot ? Nes noriu mokėti padaryti ką tik panoriu ir, kad būtų gražu . Laukiu pasiūlymų
Mouse rašė:Skiltys pradentiesiems ten yra sunki dalykai :? Reiktuko nors lengviau šiaip.
Jeigu per sunku tai net nežinau, pradėk nuo pagrindų kas yra tos skilties viršuje, išmok terminus ir pnš, o paskui gali pamėginti prašyti žmogaus, kuris neblogai suprastų ką daro, kad šiek tiek patarimų duotų.
Galiu pasakyti photshop'as niekada nebuvo nėra ir nebus lengva , jeigu turi noro išmoksi , bet jai lauksi kol viskas bus padėta ant lekštutės , nieko neišmoksi , nes taip nebus , taip kad ta tavo fraze "skiltis pradedantiesiems yra sunkus dalykai" visiškai čia netinka , nors ir sunku , bet vistiek turi bandyti , kurti , mokytis iš savo klaidų
as taip pat, kaip worexz, susiradau zmogu, kuris man padejo GFXint, ismoke pagrindu (surades Imagination, ziauriai pagerinau savo darbus), tiap ir pradejau. Jeigu nori, parasyk y skype Hubiuxas, patarsiu ka nors, kaip naujokas naujokui.