Grazios spalvos , tik gal senuko kompozicija butu idomiau truputi i sona, visvien manau geras darbas
 Grazios spalvos , tik gal senuko kompozicija butu idomiau truputi i sona, visvien manau geras darbas  Galima paklaust sitas efektas kaip isgaunamas ? cia tipo topaz zaidimasis ar.. ?
 Galima paklaust sitas efektas kaip isgaunamas ? cia tipo topaz zaidimasis ar.. ?

Tiesiog savaitgalis buvo labai sunkus ir darbui sukurt turejau tik valanda... O man atsiradus tokiuose mazuose laiko remuose sukurti darba yra labai sunku.
  Tiesiog savaitgalis buvo labai sunkus ir darbui sukurt turejau tik valanda... O man atsiradus tokiuose mazuose laiko remuose sukurti darba yra labai sunku.   Tasmanx darbas buvo suolis jam i kita lygi. Nebuciau nustebes ne kiek jei butu laimejes.
 Tasmanx darbas buvo suolis jam i kita lygi. Nebuciau nustebes ne kiek jei butu laimejes.  

na svarbu praejai, o tas geriausia, nes jai duok dieve kaip nors pries karolina laimesiu, o tu pries spiro, daug sansu kad susitiksim
  na svarbu praejai, o tas geriausia, nes jai duok dieve kaip nors pries karolina laimesiu, o tu pries spiro, daug sansu kad susitiksim 

Nors tiktu ir nesusitikti man..
 Nors tiktu ir nesusitikti man..   kol kas serija laimiu.
  kol kas serija laimiu.   

jauciu ne ta busiu issirinkes.
 jauciu ne ta busiu issirinkes. 

antra versija apie 100 layeriu gavos.
 antra versija apie 100 layeriu gavos. 

Zodziu busi sutryptas jeigu po sios zinutes nemesi gfx.
 Zodziu busi sutryptas jeigu po sios zinutes nemesi gfx.