Dekui už komentarus,tačiau aš dariau tai ko manes prašė viskas buvo padaryta pagal užsakymą,man buvo duoti detalus nurodymai,kaip ir kas... Aš darau,man moka... Bet vis vien ačiū už komentarus:)
kelintą kartą darai dizą? Pirmą? jei jau darai l2, tai netinka paprastas stilius turi būtį maišytas modernas su retro arba vien retro. kam dėt ant contento bg paveikslėlį dar? Jis tik gadina vaizdą. navigacija. Ji turi išsiskirt. Ant tamsesnių monitorių net nesimato tos pilkos navigacijos bg. Įvairesnį foną ant navig. Ryškesnį. Bent gradientą galėjai kokį ant navigacijos. Aš žinau, kad retro padaryt reikia labai daug patirties ir laiko.
Šiaip labai kvailai padarė tie užsakovai jei nedavė tau kaip webdizaineriui laisvės pasireikšt. Manau būtų buvęs geresnis rezultatas.
foto nieko vertos. visu darbu neatidaro (nuo dizaino). paskutinis darbas... nu... boba su sulauzytu keliu ir alkune ir is subines kyšančiomis dar dvėjomis jomis nekaip nesiderina su music kaip tu ivardijai. music isvis niekur nematau. o backgroundas patiko. visai nieko toks.