Grafikos pamokos, diskusijos Photoshop pamokos Video pamokos

Photoshop pradmenys [žaliems]

Geros kokybės, suprantamos video pamokos

Standartinė St!ng3r » 2009 Rgs 12, 08:21

Kas žiūri video per winamp ?
Žiūrėk per Media Player Classic arba koki VLC.
Jei tokiu neturi tai tau tik galiu pasiulyti atsisiusti codec pack.
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Kovų lygis: A

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ViLD » 2009 Rgs 12, 16:13

Pas mane per VLC zalia ekrana rodo... ;) Neysivaizduoju ka daryti..
Vartotojo avataras
ViLD
Naujokas

Taškai: 14

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 15, 09:40

Parsisiunciau Video pamoka, noriu iskirpti su photoshop nuotrauka, ten gaunasi marazmai, pele azymejus ji punktyrais gaunu ne tik apzymeta objekta, bet ir visa pilna nuotrauka kartu. Kokio dydzio nuotrauka yra, tai ir ja visa kazkodel apzymi. Kas per nesamones, gelbekite!!! Arteja dukros jubiliejus, noriu padaryti staigmena .... ir stai dvi dienos kaip asilas ..... ne pirmyn. O pries tai viskas sekesi puikiai. Gelbekite kas galite savo patarimais ka tokiu atveju daryti.
rutabb
Naujokas

Taškai: 7

Standartinė Imagination » 2009 Rgs 15, 09:54

Na na, negali būt taip sunku. Objekto pažymėjimas yra pats elementariausias Photoshop veiksmas, net nežinau kaip čia daugiau būtų galima tau padėt :)

Na nebent toks:
Paveikslėlis

Pasirenki Lasso selection tool ir vedi aplink norimą iškirpt objektą. Kai visą apvedi, turi pasižymėt visas objektas ir spaudi Ctrl + X. Tada kitam lange, kur nori nukopijuot tą objektą, spaudi Ctrl + V.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 15, 10:01

Ka daryti, kad man tik pasirinkta objekta pazymetu, o nezymetu kartu visos nuotraukos aplinkui? As gi su pentool nezymiu nuotraukos aplink visu dydziu kokia ji yra, apzymiu tik pasirinkta objekta. Kai tik ji apzymiu visa, is karto ir aplink visa nuotrauka gaunu apzymejimo linijas. Kas atsitiko?
rutabb
Naujokas

Standartinė Imagination » 2009 Rgs 15, 10:04

Pasakiau jau ką daryt, kas tau yra. :shock: Nebūtina su pen tool kirpt.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 15, 10:08

Visai zalia! O kaip apzymejus su Lasso Selection Tool ta iranki uzdaryti?
rutabb
Naujokas

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 15, 10:10

Man Lasso Tool ir toliau islieka veiksmingas, o as noriu objekta iskirpti, labai atsiprasau uz nemoksiskuma, please .......
rutabb
Naujokas

Standartinė Imagination » 2009 Rgs 15, 10:12

Nieko sau. Pažiūrėk šitą Lasso Tool pamoką, gal padės:

Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 15, 10:14

Storas didelis aciu!!! Taigi ziopliukas nepaskaiciau visko gerai iki galo. Jei jau pradejau, atsiprasau uz ikyruma,ar imanomas toks dalykas, kad .... ta objekta kuri as iskerpu galeciau issisaugoti pas save faile ir ji panaudoti sekanti karta.
rutabb
Naujokas

Standartinė Imagination » 2009 Rgs 15, 10:18

Pažymėk tą langą - ten kur nukopijavai tą objektą.
Tada spausk File -> Save as.. ir kur nors užsisaugok .psd failą.

Kitąkart kai norėsi panaudot, atsidarysi tą .psd failą ir viskas bus kaip buvę.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 15, 10:39

Ir dar, pasirinktas objektas reikia ne kamuoli iskirpti,pvz, pvz: dukra laiko rankas uz nugaros, tarp kuno ir ranku matosi fonas, kaip iskirpus ta objekta dar ir ta fona kitame tarpelyje iskirpti, kad fono nebutu matyti?
rutabb
Naujokas

Standartinė Imagination » 2009 Rgs 15, 10:45

Lygiai taip pat gi. :shock:

Gal atsisiųskit Picasa, vietoj Photoshop, daug paprasčiau ten dirbt šiaip tokiam pasižaidimui, kokį dukrai darot ;)
http://picasa.google.lt/
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 17, 14:07

Prisidirbau Stai jau antra diena trypcioju prie iejimo ir bijau pasirodyti ikyria. Prisidirbau. Parsisiunciau Picaso. Bet gi zinojau, nemoku su juo visiskai dirbti, supratimo jokio nuo ko pradeti ir ..... isinstaliavau. Ir prasidejo vel. Dabar ... nors verk, nors ji ir isinstaliavau is kompiuterio, vistiek visas turimas nuotraukas atodaro tik pagal Picaso, o as visa laika kiek turiu nuotraukas, tai visi sie metai esu pripratus prie Fast Stone viewer. Tai dabar nors verk. Niekaip negrazinu i anksciau buvusia padeti, kiekviena nuotrauka reikalauja atskiro vertimo i FS viewer. Ar galima tai atitaisyti kaip nors.
Ir dar ..... cia vel klausimelis ...... soriukas uz nemoksiskuma. Foto shope ruosiu dukrai siurpriza, ten man reikia iskirpti jos nuotraukas ir deti i ivairius fonus. Taigi Pasididinu nuotrauka su Ctrl + spaudau taskelius aplink objekta, bet kartais nezinau del ko tas objektas ima baltas visas darytis ir net nematau kur toliau zymetis). Jei taip nesidaro kita beda. Apzymejus aplink objekta atsiranda konturas, toliau Window Paths, pasizymiu make selection, Fether Radius 1, Anti-aliased, News selection. ir OK. Ir stai cia varge vargeli, ne tiik mano iskirpta nuotrauka konturais apveda, bet konturais apveda ir visa pilna nuotrauka, ka kur kada spausti kad visos nuotraukos konturais neapvedziotu.
rutabb
Naujokas

Standartinė rutabb » 2009 Rgs 17, 14:11

Gyvenime tikriausiai taip ir neismoksiu. Pradejau pagal Jusu patarima kirpti nuotraukas su Lasso selection tool. Bet ..... kartais nuotrauka staiga dingsta ir ...... bejudinant pele .... vel atsiranda per nauja, tik stai iki to irankio nusidriekes per visa lapa bruksnys, dar du dpustelejimai pele ir vel nuotrauka dingsta. Daug kas sako kad nuotrauka iskirpti taip paprasta. ka daryti man zaliai, PLEASE ...... Pagelbekite kas gali ir paaiskinkite mano klaidas, kodel man taip darosi.
rutabb
Naujokas

Grafikos pamokos, diskusijos Photoshop pamokos Video pamokos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija