c_pheum vs. Farguc - As neformoj esu taip kad visko gali buti . Jei buciau formoj drysciau sakyt kad laimesiu nepersunkiausiai . Bet dabar tai visko gali buti , net laikau c_pheum favoritu.
Matis vs. Fir3n - Fir3n .matis neturi igudziu nei patirties kad susilygint su fir3n.
.Valetas vs. tiKKe - gera kova bus. Manau tikke laimes.
nemukas vs. fanke - Gera kova velgi , sunkiai laimes Fanke.
.crucifix vs. Net - Net gali suzibet, bet cruci favoritas neabejotinas.
Big Boy vs. Edzilla - Cia bus man viena idomiausiu kovu sitame rate, nes abu turi savo stilius ir tema leis abiems juos isnaudot gan gerai. Laimetoja sunku nusakyt. Edzilla truputi daugiau patirties turi tik .
leader vs. faQ - Na manau Faq cia pasibaigs zygis , leader gan nebloga forma pagaves ir turi daug daugiau patirties ir igudziu.
Egiuz vs. rlikz - taipogi viena idomiausiu kovu , Du komandos nariai , draugai kovos. Mes su edzilla juokavom kad jei mes kovosim nustebinsim lietuvos gfx pasauly , paziuresim ka sitie du padarys. Rkliz WOW efektai pries Egiuz Wow efektus. Abu panasus ir labai skirtingi tuopat metu . laimetojas neaiskus .
Taip kad
Big Boy vs Edzilla ir Egiuz vs Rlkiz 2 idomiausios kovos hands down . Tikrai vertos finalo kovos. Isties visi 4 labiau verti buti kitame etape nei as ar mano oponentas. Nebent kovotume pries juos ir laimetume