Soriukas uz nemoksiskuma. Foto shope ruosiu dukrai siurpriza, ten man reikia iskirpti jos nuotraukas ir deti i ivairius fonus. Taigi Pasididinu nuotrauka su Ctrl + spaudau taskelius aplink objekta, bet kartais nezinau del ko tas objektas ima baltas visas darytis ir net nematau kur toliau zymetis). Jei taip nesidaro kita beda. Apzymejus aplink objekta atsiranda konturas, toliau Window Paths, pasizymiu make selection, Fether Radius 1, Anti-aliased, News selection. ir OK. Ir stai cia varge vargeli, ne tiik mano iskirpta nuotrauka konturais apveda, bet konturais apveda ir visa pilna nuotrauka, ka kur kada spausti kad visos nuotraukos konturais neapvedziotu. Gyvenime tikriausiai taip ir neismoksiu. Pradejau dar patarima kirpti nuotraukas su Lasso selection tool. Bet ..... kartais nuotrauka staiga dingsta ir ...... bejudinant pele .... vel atsiranda per nauja, tik stai iki to irankio nusidriekes per visa lapa bruksnys, dar du dpustelejimai pele ir vel nuotrauka dingsta. Daug kas sako kad nuotrauka iskirpti taip paprasta. ka daryti man zaliai, PLEASE ...... Pagelbekite kas gali ir paaiskinkite mano klaidas, kodel man taip darosi.
Stai ir as susiduriau su sia problema, dedatn taskus ant foto irgi dedasi baltas fonas, stai jau as antra tokia zalia susiduriau su ta pacia programa. Kas neteisingai daroma?
Noriu prasyti pagalbos. As nuotrauka kuria noriu perkelti ant kitoas issikerpu ar issitrinu stai tokiu budu: Filter .... Extract .... Pasirenku Edge Highlighter tool, pasirenku dydi ir aplinkuo norima objekta issitrinu. Po to renkuosi Fill tool su juo spaudziu ant pasirinkto ir paudziu preview. Cia matau kaip jis atrodys. Tik stai beda, aplink ta objekta lieka visokiausiu juoduliu kuriuos paskui dar tueriu pakartotinai trinti, dailinti. Ar tie juoduliai aplinkui visuomet islieka ar kazka galima padaryti kad ju neliktu. Is anksto aciu.