Man šitas aptiko. Ten truputį overcontrasted [kaip flex`ius minėjo], tačiau kadangi man niekada su šituo render`iu niekas nėra pavykę, o tau kžakas gavosi, sveikinu. Tik nepatiko truputį spalvos, bet dzin.
txt visai nice buvau padaręs, bet užstrigo PS, o teksto layeris buvo išjungtas, teko daryt prnt screen ir pabaigt. Čia kažkokios moters su tokia kauke stockas . Dėl compo manyčiau šiek tiek į kairę reiktų patraukt focalą ir viskas, nu dar txt vietą pakaitaliot kaip geriau atrodytų...
Nea, toks negerai. Nors turi jis savotiško žavesio, bet manau spalvas tik pakeitus ir nuėmus ten kažkokius raudonus, ir truputį 'suliejus' visą darbą į tą juodą bg, tai būtų gan neblogai.
sorry už dp, bet tyngiu laukt kol kas nors sugalvos pakomentuot. padariau naują darbą su anime renderiu(be rods vieną iš pirmų kartų(1 buvo afro samurajus )
The way of my life patiko, idomus darbas,tik kad lq, tekstas gal galėtų būti gėresnis ir arčiau fokalo, bet ir šitas visai nieko, antras nepatiko, neįdomus efektas, negražios spalvos, tekstas nekoks. Neįsižeisk.
Dėkui už komentarą. 22 man nepatiko tas tekstas todėl įdėjau ir 2 versiją. O the way... kokybė tikriausiai prasta, nes nepastebėjau kai saugojau jpg , kad ne ant 12, o ant 8 užstatyta