Kvederis: Man kaip tik tie taškai tokį purvinumo jausmą priduoda(o tai man labai labai patinka). O spalvas rinkau kuo ryškesnes, nes darbas pilkas, tad reikia ir gyvumo biškis .
šiap įdomus effektai bet reik geriau jos suderint tas focialas taip ne vietoj kažkaip įklibintas, tekstas per daug traukia akis nuo focialo manau depth npraverstu ir daugiau effektu dar. :}
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
grazus darbas patiko kompozicija,spalvos suderintos,bg idomiai atrodo,efektai irgi neblogi.. viskas kazkiek limpa viens prie kito.. tik aisku txt nekoks
Kad nedėjau aš to teksto. Uždėjau tik kamputyje mažą užrašiuką. Bandžiau ir su cliping masku daryt textą normalų, ir su dodge, burn toolais derinau. netinka niekas. Manau tokia turštuma gražiau žiūrisi
tas efektas prie rankos apacioje patiko tik su dodge tool reikejo ten daugiau pažaisti o tekstas graziai ziurisi tik spalvos texte nelabai grazios manau
Priešpaskutinis darbas man labai patiko, o paskutiniame yra klaidos. Man bent jau nepatiko ta graffiti siena, text`o nereik, reik kažkokio bg, efektai tie prie to kario tai visai nieko, tik spalvos nepatinka, ir tos dujokaukės atspindžių spalva nepatink. Nu tiesiog prašovei su spalvom manau.