Nesuprantu kame glai buti beda. Parsisiunciau nauja photoshop cs5 ir buvau ji aktyvaves, taciau kaskart ji ijungus praso naujo serial kodo ir vel gali naudotis, tik isjungi ijungi vel ir vel tas pats, padekit!
Dekui, persidarius laika kiek gerokai anksciau viskas veikia kuo puikiausiai, taciau dabar pameginau persukti vel laika i dabarti vel viskas tas pats, idomu kaip galeciau tai sutvarkyti be laiko pokyciu?
man atrodo galima įsijungti ps, spaudžiant kita puse ant paveiksliuko-> open with -> adobe photoshop. Nors nesu tikras, jeigu ne, tai reikia ieškoti kaip nulaužti arba tinkamą serial kodą.
blogai crackinai. Išinstaliuok, tada ištrink: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SLCache C:\ProgramData\Adobe\SLStore Instaliuokis ir crackink dar kartą. Man padėjo ne vieną kartą.
Tik labai tiksliai paskaityk ką rašo nfo faile dėl crackinimo, ten daug niuansų būna su visokiais interneto išjungimais ir t.t.
tada aisku tu nepaleidai kaip kompo administratorius PS programos perinstalink dabar 1.isjunk ineta 2.paleisk proga kaip adminas savo kompo 3.instalink ps.iki galo sugeneruok koda ir suvesk tik tada pajnk ineta turetu padet 4.jei iskila vistiek tos pacios problemos tada tikriausei reikia pakeisti dll.faila jei vistiek nieko nesidaro parasik man duosiu 6 ps su visais navarotais ir aprasimu.
Eсли быть честным, хорошо работать и не грешить, то после смерти попадешь в СССР.