šiaip tu tokių klaidų turėtum nedaryt . medis blogai iškirptas ant fotoaparato debesys ant fotoaparato atrodo netikroviškai, nereikėjo aptrint jų, vaivorykštė man taip pat nepatinka . Bet tikrai vertas buvo laimėt. congratz!
Candy Man rašė:dekui, bet cruci imiau stocka su medziu, medis nekirptas DD cia yra chormatic aberation, kuri sukele fotoparatas, gal delto sumazinus taip atrodo
Daug ir negraziu sriftu prirasyta. Tie efektai ant virsaus prilipinti atrodo ir viskas. O fonas vien del to kad atitiktu tema. Neiblendinta atrodo. Taip atrodo, kad sita darba padarei tada uzdejai miesto fona ir pridejai teksta. Jei ne tekstas butu labai geras darbas
Man tai tas KAUNAS vapšiem nepatiko, neįžvelgiu nieko blatno čia. BG tikrai ne į temą, aplamai visas darbas nesiriša su darbu, padrikas kažkoks, nušlifavimo ant efektų trūksta, dailumo, ryškumo vietomis, tekstas daugiau nei žiaurus. http://img514.imageshack.us/img514/3986/photography.jpg šitas geriau, bet kam tas sub tekstas ir tie debesai taip negražiai priklijuoti?
Čia du, gal net 3, o gal ir visi 4 darbai, atskiri belekaip vieni ant kito užlaidyti. Nu arba mano skonis atbukęs arba tikrai čia nieko gražaus. peace. tas prieš tai buvęs kita kalba jau.